Geen Xbox 2 aankondiging op Games Developer Conference

We kunnen weer verder gaan dromen over de volgende Xbox console. Een vertegenwoordiger van Microsoft heeft naar aanleiding van een intern rapport tegen ATR analist P.J. McNealy verklaard dat de Xbox ‘Next’ zeker niet op de Games Developer Conference, welke tussen 7 en 11 maart in San Francisco zal worden gehouden, zal worden aangekondigd. Ook zullen er dan geen nadere details worden onthuld over het systeem.

Pech dus voor degenen die met smart zaten te wachten op meer informatie en die hoopten op een snelle aankondiging. McNealy verklaarde tevens dat het management van Microsoft aan hem had medegedeeld dat het waarschijnlijker was dat de nieuwe console op de E3 in Los Angeles naar buiten werd gebracht. John Connors, Senior Vice President & Chief Financial Officer van Microsoft, gaf vorige week ook al een hint in die richting door te zeggen dat de E3 waarschijnlijk de plaats is waar de aankondiging gaat plaatsvinden. In ieder geval niet in San Francisco dus.

John Connors, Senior Vice President & Chief Financial Officer, zei er het volgende over:

“In terms on the next Xbox, we haven’t announced a release. I think the next period when Robbie and the team will talk about that is at E3 in Los Angeles in May. They’re hard at work on it, but it doesn’t have a summer announce.”

De verwachting is dat Microsoft met een werkend model van de Xbox 2 op de E3 zal verschijnen. Omdat Sony met de Playstation 3 zeker op de E3 gaat komen, en Microsoft altijd verklaard heeft Sony daarmee voor te willen zijn, is het zeer waarschijnlijk dat men alles op alles gaat zetten om dit waar te kunnen gaan maken.

 1.   
  meatball's avatar

  NAADJE 👿

 2.   
  Bubblici0us's avatar

  Nog Langer 😥 😥 😥

 3.   
  Black-Dragon's avatar

  gelukkig 😉

  is de ps3 teminste 100% in de belangstelling 8)

 4.   
  HeatoN's avatar

  jep zeker 😀 en anders wel de psp 😀 😛