Jade Empire verschijnt eind april

Nadat bekend was geworden dat Jade Empire uitgesteld was, heeft Microsoft vandaag bekendgemaakt dat de RPG in de Verenigde Staten op 14 april in de winkels zal liggen. In Europa zal het spel ook nog in april verschijnen.

Jade Empire speelt zich af duizenden jaren geleden in de Chinese Mythologie. Als duistere krachten de wereld bedreigen ga je naar de Keizerlijke Stad en kom je achter een schokkend plot…
In het Land van de Huilende Geesten heerst kwaad en monsters. Jij moet dat verslaan, ditmaal in real-time, en dat kan met veel verschillende vechtstijlen die je allemaal kunt leren. Karate, Kung-Fu, magische krachten, het zit er allemaal in. Er zullen heel veel queestes te doen zijn en ook in deze game draait het erom of je goed of slecht bent. Of je het Yin doet of dat je het Yang doet.
Grafisch ziet de game er al erg mooi uit en we kunnen er ook zeker van zijn dat BioWare de game een erg lange speelduur geeft. Daarom heeft de game overal hoge verwachtingen, zeker omdat BioWare eerder als games zoals Baldur’s Gate, Neverwinter Nights en Star Wars: Knight of the Old Republic heeft gemaakt.

Jade Empire verschijnt in april exclusief op de Xbox.

Er is ook nog nieuw artwork en een desktop verschenen die we jullie niet wilden onthouden;

[SCREENSHOTS]

  1.   
    MC TiM's avatar

    Dit wordt echt een vette RPG in mijn ogen. Trouwens April wordt wel een goede maand voor xbox bezitters. Jade Empire, maar ook Forza Motorsport komt dan uit 😛 😀 .