Online muziekdienst voor PSP in de planning

Sony’s PSP zal niet alleen een pure handheld game console worden, je kunt er meer mee. Bekend was al dat er filmpjes en muziek mee kunnen worden afgespeeld.

Nu lijken er zelfs plannen te zijn om een muziekdienst op te zetten, waar je muziek kunt downloaden. Net als bij bijvoorbeeld iTunes of Sony’s eigen Connect moet je dan waarschijnlijk betalen voor een nummer.

De basis voor de dienst, een systeem waarvan de muziek wordt opgehaald, zal bij de launch van de PSP in Amerika en Europa, maart dit jaar, klaar zijn. Het systeem is op dat moment bedoeld om updates en levels te downloaden. Als de plannen van de muziekdienst doorgaan, dan zal deze functie in de zomer beschikbaar moeten komen.

Een interessante gedachte is dat in de toekomst ook video via deze weg te downloaden kan zijn.

 1.   
  gamer112's avatar

  oke dan maar ik haal het toch wel voor niks van internet ga er een beetje voor betalen 😆

 2.   
  Klaasvaak's avatar

  lijkt me veel handiger om het van je pc af te hale, maar toch, klinkt het wel goed.

 3.   
  Eggie124's avatar

  Hoe wil j ehet dan op je psp zetten? 😳

 4.   
  Rhemme's avatar

  De memorycard van een PSP is gewoon een flashkaart. Die heb je tegenwoordig tot 1024 MB (1 Gigabyte). Deze flashkaart wordt ook al gebruikt in bijvoorbeeld digitale camera’s. Sommige PC’s hebben al een flashcard-lezer ingebouwd, of je kunt een USB-verlengstuk kopen.

 5.   
  sandertje's avatar

  Maar in maart komt de PSP uit, maar komt dan in de zomer een nieuwere PSP uit voor die muziekdienst en later weer een nieuwere PSP voor dvd’s downloaden of kun je dat via iets gewoon op je oude PSP doen?

 6.   
  gamer112's avatar

  er komen helemaal geen nieuwe psp’s uit je hoeft messchien alleen wat tekopen ofzo maar het zit er messchien ook wel allemaal op ze moeten het alleen laten werken nog bij hun en in de verkoop zetten