Nieuwe Rainbow Six 4: Lockdown screenshots

Deze lente moet het vierde deel in Rainbow Six serie gaan verschijnen. De game zal een andere weg inslaan en minder realistisch en moeilijk worden dan de vorige delen. Of dat goed uit gaat pakken is nog maar de vraag, maar we hebben vandaag wel gloednieuwe screenshots voor je!

Rainbow Six is een realistische first person shooter. De PC versies waren ongelooflijk moeilijk en echt nagemaakt, je moest een missie helemaal plannen en bij een schot was je al dood. De console versie was wat soepeler en meer actiegericht maar was nog steeds realistisch. Vooral het online gedeelte sloeg in als een bom en dan vooral op de Xbox.

Nu is Rainbow Six 4 aangekondigd, voor de PC, Xbox en de PlayStation 2. De game is een vervolg op de console versie en is dus makkelijker en meer arcade dan Raven Shield, maar je kunt ook de optie ‘hardcore’ aanzetten waardoor je met één kogel ook dood bent.
Rainbow Six 4 zal weer een spannende campaignmode hebben waarin jij weer een vierkoppig terroristenteam leidt als Domingo Chavez met Dieter Weber, Louis Louiselle en Eddy Price. Daarnaast zullen er ook nog nieuwe experts later erbijkomen. Je zult in allerlei omgevingen in 10 levels met veel verschillende tactieken de strijd moeten aangaan met terroristen die een biologisch virus willen verspreiden.
De multiplayer mode is ook uitgebreid, je kunt nu weer split-screen en online de campaign co-op uitspelen, maar ook deathmatch en last man standing is weer van de partij. Daarnaast krijgt de PlayStation 2 de exclusieve mode ‘Rivalry’, waarin je meer terroristen moet neerschieten dan de anderen (Terrorist Hunt) en de Xbox ‘Career mode’ voor Xbox Live waarin nieuwe dingen te unlocken zijn. Hoe dit precies werkt is nog niet duidelijk.
Daarnaast zijn de graphics ook verbeterd met ragdoll physics, tegenstanders zullen dus realistisch neervallen en niet in muren blijven liggen. Maar dat zal sowieso moeilijk worden, want de AI is ook verbeterd, de terroristen wachten je niet meer op en lopen ook patrouilles. Daarnaast zijn er ook nieuwe wapens en voorwerpen, en zijn de mogelijkheden om je teammaten opdrachten te geven uitgebreid.

Rainbow Six 4: Lockdown verschijnt al in de lente op de PC, Xbox en PlayStation 2.

Deze nieuwe screenshots zijn van de Xbox versie:

[SCREENSHOTS]

 1.   
  MC TiM's avatar

  Screens zien er erg nice uit (ademen ook een bepaalde sfeer uit). Gelukkig ben niet dood met één kogel dood, maar als je de master erin bent kan je hem op hardcore zetten. Goed bedacht (eigenlijk gewoon variabele moeilijheidsgraad, maar toch, heb ik nog niet eerder gezien in een RBS game gezien) 🙂 .

 2.   
  Ariej's avatar

  zien er wel goed uit

 3.   
  soepieboy's avatar

  sommige screens zien er hetzelfde uit als bij halo 2 het spel beetje vaag 🙁

 4.   
  tompie999's avatar

  halo 2 ziet er veel beter uit hoor;)

 5.   
  gsusmaster's avatar

  cker een leuk spel!! 😉