Juiced ondervindt metamorfose

Nu Need for Speed: Underground 2 al weer een paar maanden in de schappen ligt, zal het nog erg moeilijk worden voor Juiced om een kwalitatief beter product op de markt te brengen. Een tijd geleden kregen we een speelbare demo, die best vermakelijk was, maar te kort schoot om Underground 2 te overtreffen. Nu THQ de game heeft over gekocht, denk zij hetzelfde hierover. Althans, zo beweren diverse gamesites die de game mochten testen.

De game heeft naast een grafische verbetering ook qua gameplay een metamorfose ondergaan. De interface moest zich ook aan de tijd aanpassen en in de onderkant van het scherm zit nu een 3d map. Acclaim vond de game al bijna ‘verkoopklaar’, THQ gelukkig niet. De game moet in mei op de markt komen.

 1.   
  MC TiM's avatar

  Hij kreeg anders wel al goede recensies. Als ie nog beter wordt, kan deze game wel eens heel goed gaan worden. Een meer realistischere versie van NFSU. Nice 8) .

 2.   
  gamer112's avatar

  hij heb al in de winkels gelegen heb hem zelf gezien hele spel maar goed ik heb de demo op de pc gespeeld en vond het niet echt geweldig

 3.   
  The Christ's avatar

  Wordt agezaagd die race games, vond nfsu 2 goed voor enkele uren maar nadien te saai 👿