Verse PSP screens Colin McRae 2005

Komende lente is het zover. Dan zal Colin McRae zijn zijn opwachting maken op de PSP met de zoveelste telg in de serie: 2005. Enkele maanden geleden liet Codemasters de eerste screenshots los die we hier aan je lieten zien. De ontwikkelaar was ditmaal iets guller en verraste ons vandaag met 16 kakelverse screens.

In Colin McRae 2005 draait het weer om de vertrouwende rallystages. Ditmaal kun je verschillende tracks rijden die behoorlijk varieren in lengte. In de Career-mode kun je in meer dan 300 stages in 23 events rijden in meer dan 30 wagens die helemaal natuurgetrouw zijn uitgevoerd. Je kunt natuurlijk in verschillende klassen rijden, onder meer 4-wheel drive, 2-wheel drive, 4-wheel Classics, Super 2-wheel, Rear Wheel, Distinctive en 4×4. In de game zul je onder meer de Audi A3 3.2 Quattro, Ford MK1 Escort, Subaru 44S WRX, Volkswagen Beetle Rsi, Lancia Stratos, Toyota Celica GT 4, Mitsubishi Shogun Montero, Alfa Romeo Alfetta en Mitsubishi Evolution VIII vinden. Prettig is dat je zit niet meteen aan een wagen vast zit, maar dat je naar believen kunt wisselen. In totaal zijn er negen internationale lokaties in het spel verwerkt en als klap op de vuurpijl zullen PSP-gamers op den duur van een draadloze multiplayer kunnen genieten. Voor meer informatie bezoek je de website van Colin McRae 2005, waar je na registratie onder meer een PSP-video van het spel kunt downloaden.

 1.   
  soepieboy's avatar

  ziet er goed uit voor het spel op de psp
  leuke graphics 😀

 2.   
  sandertje's avatar

  JA inderdaad,
  sal wel duur zijn. 🙁

 3.   
  nEels's avatar

  Ziet er inderdaad behoorlijk strak uit. Hier kan de DS niet aan tippen…

 4.   
  Recon's avatar

  Ziet er goed uit. Ik denk ook niet dat de DS het haalt bij deze PSP. Als ik ooit nog van plan ben er één te kopen dan haal ik de PSP.

 5.   
  gamer112's avatar

  ja ze zeggen wel dat nintendo meer ervaring heb met handhelds maar als je nu de psp met de ds vergelijkt wint de psp zeker

 6.   
  sandertje's avatar

  Ja maar bij DS kan je wel weer chatten met elkaar. maar dat heeft weinig zin want dat kan in een straal van 30 meter ofzo.

 7.   
  Black-Dragon's avatar

  verse grafix :S

  hallo het is ps1 kwalitijd:S

  t werd ook al gezegt bij.
  in de power unlimeted (ofzo)
  en in de gamez
  en in de gammo

  zelfd in de playstation magazine werd gezegt dat het ps1 kwalitijd is :S

  metroit prime op de ds is tog wel wat mooier dan dit
  en de toekomstige Nfs ook wel

  en nee k ben geen fanboy
  ik heb een xbox ps2 en cube
  ngage gba ds (en binnenkort psp)

 8.   
  Mandamo's avatar

  :oheb je geld oveR?? 😮

 9.   
  TheRealMcenzy's avatar

  Reactie door Black-Dragon op donderdag 27 januari, 2005 – 17:49
  verse grafix :S

  PS 1 graphics boehoe :(:(

  metroit prime op de ds is tog wel wat mooier dan dit
  en de toekomstige Nfs ook wel

  en nee k ben geen fanboy
  ik heb een xbox ps2 en cube
  ngage gba ds (en binnenkort psp)

  Dude t zijn geen PS2 gfx dat moet ik toegeven (hoewel ik het net iets mooier dan de PS1 gfx vind).. maar ga niet zeggen dat de DS graphisch beter is 😛 das echt onzin!

 10.   
  Klaasvaak's avatar

  idd, en heb je metroid op de ds wel eens gezien dan? en heb je deze screenies al eens op de psp-kwaliteit gezien dan? dat schermpie is kleiner dan die screenies hier (op mijn monitor…) dus ziet het er toch wel mooier uit, en ps1 kwaliteit zuigt, en is op een 10keer zo groot scherm… dus ik vind dit goed, want het is veeeeeeel beter dan gba-kwaliteit…

 11.   
  Krizzle's avatar

  Ja, best mooie screens. Op een klein scherm zal het wel iets mooier zijn. Het is natuurlijk niet zo goed als Ps2 of Xbox maar toch goed voor een handheld.

 12.   
  GameSoldier's avatar

  Nou sorry maar de graphics vind ik ook niet zo geweldig julie brullen allemaal geweldige kwaliteit maar laten we eerlijk zijn dit is gewoon ps1 kwaliteit grote scherm of niet want als de ds met zulke graphics zou komen zou iedereen gelijk brullen slechte graphics!!!!!!

 13.   
  Black-Dragon's avatar

  precies gamesoldier;-)

  k heb metroit prime al gespeeld ja net als mario64ds en die zijn echt wat mooier dan deze ps1 grafix hoor

  maar als het anders om zou zijn zouden jullie het ook lelijk vinden 😉

 14.   
  leBlanc's avatar

  dit ziet er niet echt goed uit, maar als je kijkt naar WipeOut Pure denk je wel ff ‘WOW!!!’ 😛

 15.   
  Peter Stout's avatar

  Ehhhh..we praten over een handheld hoor!

 16.   
  gamer112's avatar

  de psp heb geen ps1 grafix hij heeft bijna ps2 grafix ebn de ds heeft nin 64 grafix

 17.   
  Klaasvaak's avatar

  als dit soort screenies bij nintendo ds stonden had ik ook gezegd dat het mooi was… ik ga niet zeggen van “oh, het is nintendo, dan is het slecht” dat is gewoon fout….

 18.   
  donkey (van shrek op ps2)'s avatar

  Cool de screens zijn op de echte grote van de psp.

 19.   
  Gast's avatar

  Ja, goede screen hots cool!!! 8)

 20.   
  Gast's avatar

  ga dit spel eens op een 222mhz draaien met 2mb ram toch>? en 4 mb videoram? het ziet er beter uit dan cmr2 op de psx en ik kan het weten want ik heb het spel. kijk gta ook je moet het echt spelen. jullie zeggen alleen dat het lelijk is en alles dit en dat maar jullie zijn gewoon strontjaloers