Twee nieuwe De Sims 2: Studentenleven screenshots

Voor het eerste The Sims verschenen tussen de zomer van 2000 en eind 2003 maarliefst zeven uitbereidingspakketten. Nu in oktober De Sims 2 uitgekomen is, komen hier waarschijnlijk ook weer een heleboel add-ons voor uit. De eerste hiervan zal De Sims 2: Studentenleven zijn. Gisteren verscheen een trailer, nu hebben we 2 nieuwe screenshots voor je.

In De Sims 2: Universiteit speel je met je Sims als ze een tiener zijn. Je bestuurt je Sim door de Universiteit en je moet naar je lessen gaan, met vrienden praten en weer verschillende wensen vervullen. Het ultieme doel kan zijn om je Sim de beste van de klas te maken, of bijvoorbeeld de populairste van de school. Daarvoor kun je je aansluiten bij verschillende studentengroepen, zoals een rockband, een cheerleder groepje of een studiegroep.
Elke dag krijg je een kleine studiefinanciering, maar als dat te weinig is kun je ook een bijbaantje nemen, wat ten koste gaat van je cijfers maar je kunt dan wel weer leukere dingen doen, dus populairder worden. Bij de Universiteit zijn ook een aantal andere dingen, zoals een studentenbar, de aula, een speelhal en een sporthal, waar je heen kunt gaan. Uitgaan kan ook naar feestjes die studenten geven of door de school zelf georganiseerd worden. Natuurlijk zijn er ook een bibliotheek, een auditorium en de lokalen. Ook kun je je eigen studentenkamertje helemaal inrichten zoals jij dat wilt.
Je kunt kiezen uit 11 opleidingen en als je die voltooid hebt dan speel je nieuwe carrières vrij in het orginele De Sims 2. Wanneer je jonge Sim dus opgroeit en een tiener wordt kun je ervoor kiezen of je naar de Universiteit wil. Het speelveld verschuift dan daarheen en je kunt aan de slag.

De Sims 2: Universiteit ligt 25 maart 2005 in de winkels voor de PC.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  gamer112's avatar

  ziet er mooi uit

 2.   
  Ariej's avatar

  screens zien er meestal mooier uit dan de game zelf

 3.   
  MC TiM's avatar

  Niet mee eens dat screens er mooier uitzien dan de game. Meestal is het omgedraaid. Zelden zijn screens mooier. Je kan de actie niet mooi zien op een screen. Meestal ziet er dan wat minder uit, en soms wat meer (als de actie houterig is enzo) .

 4.   
  Ariej's avatar

  paar voorbeeldjes:

  http://www.xbox.com/media/games/halo2/sim-halo2-0011.jpg
  http://www.xbox.com/media/games/halo2/sim-halo2-0013.jpg

  of je moet een plasmascherm hebben die bill gates ook thuis heeft hangen in zijn slaapkamer of zie jij het ook zo mooi op je tv?

 5.   
  gamer112's avatar

  ja bijna ziet het er zo uit

 6.   
  Recon's avatar

  Die ziet er toch gewoon (bijna) PRECIES hetzelfde uit als die vorige delen. De gameplay wordt hier en daar een beetje aangepast. Je kan wat nieuwe dingen doen. En tjah, daar heb je weer een Sims! Moet je alleen nog zo’n spannende naam verzinnen en je hebt een uitbreiding!