NBA Street V3 filmpjes

EA heeft onlangs vijf nieuwe filmpjes van NBA Street V3 naar buiten gebracht. 18 februari is het zo ver en moeten we een keus maken voor welke versie we gaan kiezen. Als je de filmpjes bekijkt kan dat nog wel eens een moeilijker keuze worden dan we al dachten.

NBA Street is een arcade versie van het straatbasketball. De Basketballers uit de NBA worden naar de pleintjes gehaald en voeren daar metershoge dunks, basketbrekende alleyoops en flitsende moves uit. In NBA Street v3 kun je heel veel trucjes maken en combineren door de ‘Trick Stick’ te bewegen. Door moves en dunks te maken scoor je Gamebreakerpunten, waarmee je een weergaloze dunk of combo mee kan uitvoeren die niet te blocken is en het spel helemaal omgooit.

In NBA Street V3 zitten alle spelers en teams met de goede licenties uit de NBA maar je kunt ook zelf een baller maken en daarmee de straten veroveren in de ‘Be a Legend’ mode. De graphics zien er ongelooflijk mooi uit en de game zal op de Xbox en PlayStation 2 ook online te spelen zijn. De Gamecube-versie heeft een extraatje in de vorm van basketballende Mario, Luigi en Peach.

Download Film 1

Download Film 2

Download Film 3

Download Film 4

Download Film 5

 1.   
  Recon's avatar

  Die dunkende Luigi, Mario en Peach zien er gewoon zóóó dom uit.

 2.   
  nEels's avatar

  Het ziet er inderdaad behoorlijk lomp uit, wanneer Peach (zij vooral!), Mario en Luigi het veld opkomen en een potje gaan dunken. Wie zit daar nu op te wachten?

 3.   
  sandertje's avatar

  Ze kunnen echt wel betere filmpjes laten zien want deze sloegen dus helemaal nergens op! vooral die Peach die met dat baby face hoofd in dat badpakje zit gepropt.
  Die Mario, Luigi en Peache komen gelukkig niet op ps2.
  Als ze een paar echte basketballers laten zien dan weten we hoe mooi het allemaal is, hopelijk kunnen zij ook wat betere tricks bij de dunkcompetitie.