Probleempjes met de PSP

Toch nog problemen met de eerste lading PSP’s. Als we de berichten mogen geloven zijn er inmiddels al meer dan 5000 klachten van klanten bij Sony binnen gekomen. Het betreft bijna allemaal klachten over de positie van de bedieningsknoppen die links en rechts direct naast het scherm zitten. Met name de knop aan de rechterzijde (het vierkantje) geeft bij veel gamers problemen omdat het te dicht op het scherm zou zitten en daardoor de actie beinvloed in vergelijking met de andere drie (rechter) knoppen.

Met de rechter ‘richting’ knop aan de linkerzijde van het scherm heeft men minder moeite maar ook daar zijn klachten over binnen gekomen. Sony heeft duidelijk het scherm en knoppen in een zo klein mogelijk kastje willen proppen, zonder al te veel schermgrootte te willen inleveren. Het is uiteindelijk niet duidelijk waarom de knoppen anders functioneren. Wellicht zit de schermrand TE dicht op de knoppen-unit en beinvloed dit zo de controle. Het ziet er naar uit dat we dit zelf kunnen gaan ervaren als de PSP eind maart in de Nederlandse winkels ligt, want Sony heeft aangegeven niets aan het ‘probleem’ te willen gaan doen. We zullen er dus mee moeten leren leven.

 1.   
  Xion's avatar

  Miskien hebben ze wel gelijk maar zie wel

 2.   
  SirRoyce's avatar

  Moet het eerst zelf proberen ๐Ÿ˜€

 3.   
  gamer112's avatar

  ik von het niet tedicht bij het scherm zitten maar sommige vingers zijn gewoon groot

 4.   
  sparowana's avatar

  fucking psp ik haat psp ๐Ÿ‘ฟ

 5.   
  FFPCD's avatar

  ach je went er wel aan.

 6.   
  sandertje's avatar

  Hoe weet je dat nou gamer112, heb je er al op gespeeld dan. Maar ik vind dat ze niet zo hoeven zeuren voor mij is het “no problemo”. Misschien is het ff wennen aan het begin maar als je het hebt ervaren zal het wel weer mee vallen.

 7.   
  masterchiefnl's avatar

  ze moeten niet zo zeuren! ๐Ÿ˜•

 8.   
  Krizzle's avatar

  Ach wat zeiken ze je went er wel aan.