Straatvoetbal op FIFA Street screenshots

Dit voorjaar moet naast NFL Street 2 en NBA Street v3 ook de straatvoetbalgame FIFA Street van EA verschijnen. De panna’s, moves en dolls zullen je om de oren vliegen, en vandaag is de nieuwe website online gegaan. Deze showt je de belangrijkste functies van het spel, de trailer en de screenshots.

FIFA Street wordt geen gewoon voetbalspel. De game neemt sterren zoals Ronaldinho, Cristiano Ronaldo en Henry mee naar de achterbuurten om daar met ze te gaan straatvoetballen. De panna’s, dolls en moves zullen je om je oren vliegen. Het spel heeft een puntensysteem waarmee je met mooie moves maken punten verdient om een ‘Gamebreaker’ te scroren die meer punten oplevert. Het arsenaal aan schoten en trucjes zal niet gering zijn en ook heeft de game een ‘You rule the Streets’ mode in petto. Hierin maak je een hele eigen speler en verbeter je hem steeds en versterk je je team met steeds betere spelers. FIFA Street gaat ook online. Lees meer info in de preview.

De game verschijnt voor de PlayStation 2, Xbox en Gamecube op 11 maart.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Xion's avatar

  Wel mooi maar mag we wat meer detail op de shirtjes ๐Ÿ˜•

 2.   
  SirRoyce's avatar

  Leuk als je een omhaal op de stenen maakt ๐Ÿ™„

 3.   
  MC TiM's avatar

  Jah het is street voetbal, wat verwacht je dan een beach voetvolley omgeving? BTW, het is een videogame, dat is vermaak, maar het is niet werkelijk. Het is virtueel, maak je nou maar geen zorgen om Deco hoor ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜› .

  BTW, de screens zien er wel leuk uit. Nu hopen dat de gameplay ook goed wordt…

 4.   
  Ronnuz's avatar

  Waarom komt ie niet op de PC? ๐Ÿ˜ก

 5.   
  sandertje's avatar

  Mooie screenshots. Ik ga um zeker kopen. Kan je ook swalbers maken en hakken enzo?