Slamdunks op NBA Street v3 screens

Over een paar weken moet het flitsende straatbasketballspel NBA Street v3 gaan verschijnen. Basketball is sowieso al een sport die heel veel op straat gespeeld wordt, maar NBA Street maakt hier toch iets speciaals van. Metershoge dunks, basketbrekende alleyoops en flitsende moves, it’s all there. En het derde deel belooft alleen maar extremer te worden. Vandaag hebben we nieuwe screenshots.

NBA Street is een arcade versie van het straatbasketball. De Basketballers uit de NBA worden naar de pleintjes gehaald en voeren daar metershoge dunks, basketbrekende alleyoops en flitsende moves uit. In NBA Street v3 kun je heel veel trucjes maken en combineren door de ‘Trick Stick’ te bewegen. Door moves en dunks te maken scoor je Gamebreakerpunten, waarmee je een weergaloze dunk of combo mee kan uitvoeren die niet te blocken is en het spel helemaal omgooit.
In NBA Street v3 zitten alle spelers en teams met de goede licenties uit de NBA maar je kunt ook zelf een baller maken en daarmee de straten veroveren in de ‘Be A Legend’ mode. De graphics zien er ongelooflijk mooi uit en de game zal op de Xbox en PlayStation 2 ook online te spelen zijn. De Gamecubeversie heeft een extraatje in de vorm van basketballende Mario, Luigi en Peach.

NBA Street v3 verschijnt op 18 februari voor de PlayStation 2, Xbox en Gamecube, maar leest eerst de uitgebreide preview.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Recon's avatar

  Onrealistisch, maar vet. Spelers zien er goed uit. 🙂

 2.   
  sandertje's avatar

  Het onrealistische maakt het nou juist zo leuk.
  Echt gewoon een onwijs goed game.