Nieuwe Killer 7 screenshots

We hebben nieuwe screenshots voor je van Killer 7. Geen 7, maar slechts 6. Killer 7 is een futuristische shooter van Capcom. Geen realistische graphics, geen cell-shaded graphics, maar een hele eigen stijl. Het spel heeft zeer hoge verwachtigingen en zal deze nieuwe graphics, een spannend verhaal en leuke gameplay gaan combineren.

Killer 7 is een shooter gebaseerd op strips. De grafische stijl wordt ook wel een grafische novelle genoemd, wat in Japan erg populair is. In Killer 7 heeft elke keuze die je maakt gevolgen op het verhaal van de game, je schrijft dus eigenlijk je eigen verhaal. Zo krijg je een aantal keuzes voorgeschoteld en nadat je je keuze gemaakt hebt kom in je in een level terecht, in een first-person perspectief.
In Killer 7 ben jij de 65-jarige Harman Smith, die moeite heeft met lopen en zich meestal in een rolstoel verplaatst. Desondanks is hij nog wel een van de meest gevreesde huurmoordenaars ter wereld. Harman heeft een soort schizofrenie, waardoor hij zeven verschillende persoonlijkheden heeft, wat de titel van de game verklaard. Ieder van deze types heeft zijn eigen uiterlijk, speciale krachten en naam. Zo is er Garcian Smith, Dan Smith, Masked Smith, Coyote Smith, Con Smith, Kaede Smith en Kevin Smith. Speciale krachten als telekinese, door objecten heen teleporteren, magische krachte enzovoorts staan tot je beschikking.
Elke keuze in Killer 7 die je maakt heeft invloed op de verhaallijn. Wanneer je een keuze hebt gemaakt in het adventure gedeelte van deze action/adventure veranderd de game naar een first person perspectief en kan het schieten beginnen. De game kent zo maarliefst 5 verhaallijnen op 4 verschillende werelden in veel verschillende tijden.
Je moet Bad Guy Kun Lan vermoorden, die met zijn bende Harman’s vrouw Suzy hebben vermoord. Zijn bende gebruikt onschuldige mensen te vechten. Ze krijgen een ‘heaven’s smile’ te zien en dan veranderen ze in bloeddorstige monsters. Deze moet je als Harman of รฉรฉn van zijn andere persoonlijkheden dan ook uitschakelen.

Killer 7 verschijnt 24 juni exclusief voor de Gamecube.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  d@nny's avatar

  Het spel staat mij wel aan,ik hou wel van een interactief achtig spel, maar die grapfics ๐Ÿ˜ฅ of het te bedoeling is of niet… ๐Ÿ˜•

 2.   
  MC TiM's avatar

  Denk je nou echt dat het er zo uit ziet? Oppervlakkig hoor. Soms zijn de screens gewoon wat minder, maar zijn de graphics wel goed als je de game speelt (mooi voorbeeld daarvan is Fable ๐Ÿ˜› ). De eerste screen is overig wel netjes. Het komt er denk ik een beetje uit te zien als XIII, maar dan nog net wat strakker (en grauwer ๐Ÿ˜› ) .

 3.   
  Oranje's avatar

  Mijn God, wat zijn die graphics lelijk zeg. Vorige killer-game was ook al niet zo’n goed spel. Dus dit…Nee.

 4.   
  nEels's avatar

  TheSuperstar – dinsdag 25 januari, 2005 – 18:45
  …Geen realistische graphics,
  geen cell-shaded graphics, maar een hele eigen stijl…
  Ik vind ’t anders best wel cell-shaded. ๐Ÿ˜•

  Trouwens, dat die screens lelijk zijn wil nog niet zeggen dat ’t er op de Kubus ook zo uit gaat zien. Screens zeggen eigenlijk niet zo veel over de grafische kwaliteit van het spel, je krijgt meer een indruk van de sfeer.

 5.   
  Black-Dragon's avatar

  k hou niet echt van dit soort style games.
  maarjah smaken verschillen ๐Ÿ˜‰