Far Cry: Instincts een paar maandjes uitgesteld

De consoleversie van Far Cry, Far Cry Insticts zal een paar maandjes later in de winkels komen te liggen. Ubisoft had aanvankelijk maart als releasedate geprikt, maar die wordt niet gehaald. Het spel zal nu in het tweede kwartaal uitmoeten komen, in april, mei of juni dus. De releasedate is uitgesteld omdat ze bij Crytek simpelweg meer tijd nodig hadden.

In Far Cry Insticts speel jij Jack Carver. Je bent vast komen te zitten op een eilandengroep in de Stille Oceaan en daar stuit je op een stel terroristen die de mensheid willen muteren. Met veel geweld zal je ze uit moeten schakelen. Je hebt daarvoor de beschikking tot vele realistische wapens maar kan bijvoorbeeld ook plaatsnemen in een jeep, buggy, boot of hangglider.
Far Cry Insticts zal geen regelrechte port zijn van de PC-versie. Er zullen nieuwe levels bijkomen en de mogelijkheid om vallen te zetten. Ook is het spel online te spelen op Xbox Live of PlayStation Online. De geweldige graphics zullen wel gehandhaadf blijven.

Far Cry Insticts verschijnt voor de Xbox en PlayStation 2 in het tweede kwartaal van 2005.

 1.   
  gamer112's avatar

  jammer dat die uitgesteld is maar goed kan je ook niks aan doen moet ik maar weer effe wachten

 2.   
  Oranje's avatar

  Jammer, heb laatst nog een heleboel previews ervan gelezen. Maar ja, je kon het verwachten hé?

  Als het uitkomt ga ik hem in iedergeval wel kopen, ik ben een grote Ubisoftfan.

 3.   
  Prince's avatar

  Welk spel word er eigenlijk NIET uitgesteld?

 4.   
  gamer112's avatar

  sommige spellen niet harry potter enzo maar dat zijn geen grote spellen zoals farcry zulke spellen groote spellen fable en alles werden allemaal uitgesteld en echt populaire spellen

 5.   
  nEels's avatar

  En ook dit spel slaat de GameCube over… Iéts doet Nintendo niet goed. 😡