Moderne oorlogsvoering op Battlefield: Modern Combat screenshots

Eind dit jaar moet de consoleversie van Battlefield op de Xbox en de PlayStation 2 verschijnen. Het slagveld speelt zich ditmaal niet af tijdens de Tweede Wereldoorlog of in de jungles van Vietnam, maar in de toekomst. Bekijk nu de nieuwe screenshots.

Battlefield: Modern Combat is een console-exclusieve versie van de Battlefield serie en speelt zich af in de nabije toekomst. Je zult het moeten opnemen tegen de terroristen, maar je zult er ook mee kunnen spelen omdat je uit één van de drie wereldmachten kan kiezen; de VS, China en het Midden-Oosten.
In Battlefield: Modern Combat zitten 30 verschillende voertuigen en wel 70 high-tech wapens. Moderne pistolen, machinegeweren, snipers en shotguns zijn van de partij en je kunt plaatsnemen op motors, jeeps of tanks, maar ook in bijvoorbeeld straaljagers of gevechtshelikopters.
Battlefield: Modern Combat is natuurlijk vooral voor online-play bedoeld en je kunt ook met maximaal 16 spelers online op Xbox Live of PlayStation Online. Daarnaast is er ook een volwaardige singleplayercampaign.

Battlefield: Modern Combat verschijnt in de herfst voor de Xbox en PlayStation 2.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    MC TiM's avatar

    Lijkt me wel vet worden, hopelijk is het online gedeelte net zo goed (of beter) dan op de pc, want dan ik ga hem zeker halen 8) .

  2.   
    Recon's avatar

    MC TiM, 2005 wordt een duur jaar voor jou hè? Elke game die je gaat halen. 😛 Screens zien er goed uit. 8)

  3.   
    Gast's avatar

    VET BRUUT 8)