Alweer Star Wars: Empire at War screens

Is het Star Wars-strategiespel net twee dagen geleden aangekondigd, zijn er nu alweer prachtige nieuwe screens met ruimtegevechten en invasies op de planeten.

Star Wars: Empire at War zal zich afspelen tussen episode 3 en episode 4 in de Star Wars-film. Het verhaal moet een verbinding worden tussen deze twee films, aangezien er toch een aardige tijd tussen zit. Het is de bedoeling om een basis te bouwen, resources te verzamelen, units te maken en upgrades uit te vinden. Het is mogelijk om te spelen als de Rebel Alliance of de Galactic Empire en de grote AT-ST’s zullen aanwezig zijn als units. Maar ook enkele Star Wars helden kunnen ingezet worden en als superunits dienen. Er wordt gevochten op enkele bekende planeten uit de Star Wars films, waaronder de ijsplaneet Hoth, de woestijnplaneet Tatooine en de thuisplaneet van Yoda, het drassige Dagobah. Daarnaast zullen enkele veldslagen zich ook in de ruimte afspelen, met TIE-fighters en X-Wings.
Star Wars: Empire at War is volledig in 3D en kan ook online gespeeld worden met maximaal 8 spelers.

Star Wars: Empire at War moet in het derde kwartaal, dus in juli, augustus of september, voor de PC verschijnen.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Asilaydying_Johny's avatar

  Wooooooow ziet er helemaal niet verkeerd uit 😮
  Ik ga em denk ik wel kopen 😀
  Volgensmij is deze heftiger dan battle for middle earth maar da betwijfel ik nog een beetje…

 2.   
  Krizzle's avatar

  Idd erg vet. Vooral die met die ruimteschepen zijn mooi.

 3.   
  Recon's avatar

  Mwah, eerlijk gezegt vind ik deze screens er niet echt geweldig uitzien. Om de één of anderen reden vind ik ze ’n beetje nep. 😕

 4.   
  kelkimble's avatar

  Ik had eerst nog nie van dit spel gehoord mer het lijkt me een vet gaaf spel!! 😛