Harde trappen en stoten op nieuwe Tekken 5 screenshots

Binnenkort moet de veelbelovende fighter Tekken 5 uitkomen voor de PlayStation 2. Harde klappen, stoten, trappen, blocks en throws met levensechte vechters en supermooie graphics moet Tekken 5 ons gaan bieden. Vandaag is dat te zien op heel veel nieuwe screenshots.

Qua vechtgames gaat de Tekken serie altijd voor de gulden middenweg. De game is realistisch qua moves, maar arcade qua besturing en karakters. De game speelt zeer snel en de nadruk liggen op de combo’s.
Zo ook in dit vijfde deel. De game’s graphics zijn weer erg mooi en er zijn weer een aantal nieuwe characters, moves, stages en modes. Voorderest worden en geen baanbrekende dingen verwacht. Misschien gaat de game online, maar dat is niet zeker. Maar later zullen we ongetwijfeld meer info krijgen over deze game.
Na het vierde King of Iron Fist Tournament heeft zoon Jin zijn vader Kazuya en zijn opa Heihachi gespaard. Maar dan gebeurd er echter een ongeluk. Het eiland Honmaru met daarop Mishima Zaibatsu ontploft en Heihachi zou dood zijn. Dan krijgen enkele vechters echter een uitnodiging voor een vijfde toernooi…

Tekken 5 moet in de lente in Japan uitkomen, dus verwacht hem eind 2005 of begin 2006 exclusief op de PlayStation 2 hier in Nederland. In de arcadehallen is de game in Japan al uit.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Krizzle's avatar

  Veel screens!

 2.   
  SirRoyce's avatar

  Ja…
  Jemig ik had heeeeeeel lang niks meer over tekken gehoort.
  Ik dacht dat er geen 1’tje meer kwam!! 😕

 3.   
  Recon's avatar

  Deze spellen lijken allemaal zo op elkaar … Na een tijdje heb je het toch wel gezien met deze spellen, of vergis me?

 4.   
  meatball's avatar

  je vergist je niet, het is zo
  allemaal hetzelfde

 5.   
  d@nny's avatar

  Ja, ik vind dat ook, je krijgt er wat nieuwe poppentjes bij en het ziet er weer ietsje mooier uit.

 6.   
  gamer112's avatar

  cool maar exclusie voor de ps2 hij kwam ook voor de xbox zijden ze in de trailer ik neem hem toch voor de ps2 maar vind het wel raar maar tuurlijk is het een beetje het zelfde steeds dat is altijd vbij vecht games meestal dan maar ze zullen nu ook eens snel bewegen en alles vanaf tekken 3 gingen ze best langzama vond ik niet zo relax als mortal kombat dead or alive enzo ze gingen telangzaam vond dat vond ik niet leuk

 7.   
  nEels's avatar

  Haha, die screens op de Zuid-Pool met die pinguins zijn grappig :). Kun je als vernieuwing ook pinguins smijten naar elkaar?

 8.   
  Rhemme's avatar

  Ja er waren geruchten dat Tekken 5 ook op de Gamecube en Xbox zou uitkomen, maar die waren dus niet waar.

 9.   
  gamer112's avatar

  ja vind het raar want in die trailer zijden ze coming to ps2 and xbox

 10.   
  De Ruiter's avatar

  Damn ook deze lijkt me weer keihard! Ik hoop dat Kazuya Nog uitgebreider is! En dat eddy nu wat moeilijker te besturen is!! want deze is echt niet fijn in de game! als je tegen iemand speelt die het nog nooit heeft gedaan rost hij met eddy alle combos er uit whaha

 11.   
  Klaasvaak's avatar

  jah, volges mij zeiden ze in de pu ook iets over meer platforms