De Xbox 2 verschijnt nog voor eind maart 2006 volgens EA

EA is er bijna zeker van dat de Xbox 2 nog voor het einde van het fiscale jaar van 2005 gaat verschijnen. De nieuwe console van Microsoft moet dus nog voor 31 maart 2006 in de winkels liggen. Dit hebben ze in hun persconferentie gezegd.


Volgens EA moet de Xbox 2 of hoe hij dan ook gaat heten eind dit jaar in de Verenigde Staten en in Japan in de winkels komen te liggen. Europa is dan in het voorjaar aan de beurt.
EA wil zijn line-up voor het einde van dit jaar ook op de Xbox 2 uitbrengen. Dan hebben we het over Battlefield: Modern Combat, The Godfather, Black, FIFA 2006, Tiger Woods PGA TOUR 2006, Need for Speed: Most Wanted, SSX 4, De Urbz 2, Harry Potter en de Vuurbeker, Burnout 4, James Bond: From Russia With Love en FIFA Street 2. Hierdoor krijgt de Xbox 2 een erg indrukwekkende line-up, misschien vergezeld met Halo 2.5, Top Spin 2, Amped 3, Project Gotham Racing 3 en Perfect Dark Zero. Maar EA ontwikkeld haar games simultaan, de Xbox 2 versie wordt dus niet apart gemaakt en zal dus geen heel veel mooiere graphics krijgen dan de games van haar voorganger.

Er is nog veel onduidelijk maar Microsoft heeft zelf al bevestigd dat het de console zal laten zien op de E3 in mei dit jaar en de console uiterlijk vóór het einde van 2006 in de Verenigde Staten in de winkels ligt.

 1.   
  nEels's avatar

  Wel veel sequels als line-up dan zeg.

 2.   
  Maserati's avatar

  Daar leeft EA toch van?

 3.   
  Krizzle's avatar

  Ja ongeveer wel: FIFA 2005, Tiger Woods 2005 en zulke dingen.

 4.   
  gamer112's avatar

  ben benieuwd hoe duur die is en hoe die er uit ziet kan niet wachten op de E3 ben lid van de pu heb de E3’s gezien bij gamekings maar ja daar zie je ook niet alles ik bestel extra de E3 dvd er effe bij moet gewoon deze E3 tezien krijgen ps3,xbox 2 messchien de nieuwe gamecube ook