Nieuwe screenshots Second Sight voor PC

De game Second Sight is al een paar maanden uit en nu is dan ook de PC-versie aan de beurt. Free Radical Design (inderdaad: Timesplitters) heeft een aantal verse screens van de PC versie naar buiten gebracht.

Second Sight verkocht goed op de consoles maar had bij zijn release last van een game die veel gelijkenis met haar had. PSI: Ops The Mindgate Conspiracy, een game die min of meer tegelijkertijd uitkwam en ook is gebaseerd op paranormale krachten, deed het ook niet slecht en maakte dat veel gamers daardoor moesten kiezen.

Second Sight is dus een game waarin paranormale gaven centraal staan. Het is een derde persoons shooter waarin je de rol van John Vattic speelt, een dokter die zwaar gewond in een ziekenhuis ontwaakt en zich maar bar weinig meer kan herinneren. De enige manier om uit het ziekenhuis te ontsnappen en er achter te komen hoe hij daar terecht is gekomen, is gebruik maken van zijn paranormale gaven. In het verhaal schakel je regelmatig terug naar het verleden en in die flash-backs zul je met veel geweld en wapens je weg moeten banen. In de levels die zich in de tegenwoordige tijd afspelen zul je veel moeten sluipen en optimaal van je paranormale gaven gebruik moeten maken om vijanden uit te schakelen. Naast deze gaven heb je ook nog een uitgebreid wapenarsenaal tot je beschikking met voor elk wat wils.

De ‘gaven’ die John heeft varieren van het kunnen verplaatsen van voorwerpen, deze op afstand bedienen, zichzelf onzichtbaar maken tot het uittreden uit zijn eigen lichaam om zo op plaatsen te komen die anders niet toegankelijk zijn. Deze gaven vallen op door de grote kracht die ze hebben. Vaak zul je merken dat vijanden helemaal niets hebben in te brengen met hun wapens, simpelweg omdat ze er niet tegenop kunnen.

Grafisch gezien behoort Second Sight zeker niet tot de top, maar slecht is anders. De graphics doen enigzins ‘cartoony’ aan, maar dat stoort in het geheel niet. Ook met de soundtrack zit het wel goed: sfeervol en meeslepend. Wat de game echter een aanrader maakt is de verhaallijn, waardoor de game bijzonder veel sfeer krijgt, en de perfecte besturing.

Voor meer informatie bezoek je de website.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    gamer112's avatar

    ziet er mooi uit

  2.   
    Xion's avatar

    Zeker mooi je hebt denk ik wel ee helle goeie en snelle computer nodig