Sfeervolle website Devil May Cry 3 online

24 maart zal het derde deel Devil May Cry uitkomen getiteld, jawel, Devil May Cry 3. Capcom heeft daarom vrij vroeg de bijbehorende website online geopend. De website is bijzonder sfeervol met stemmige muziek. Heel veel informatie is niet te vinden, dus wat rest is een niet meer dan aardig marketingmiddel en eigelijk is het dat natuurlijk ook.

De actiegame Devil May Cry 3 is een voorloper van het eerste deel. Devil May Cry 2 ontving de nodige kritiek, het spel viel eigelijk op ieder punt tegen na het bijna perfecte eerste deel. Capcom belooft nu meer en betere interactieve onderdelen en nog realistischer lichteffecten. Ook zulen er opvallend natuurgetrouwe weereffecten in voorkomen. Het wapenarsenaal zal in ieder geval worden uitgebreid met twee opvallende wapens, de Artemis en Gauntlet, en ze staan respectievelijk garant voor een groot bereik en grote vernietigingskracht.

Wat echter het allerbelangrijkste is, is dat het style-systeem sterk is verbeterd. In het spel kun je nu kiezen uit drie vechtstijlen en daardoor wordt de levensduur van het spel aanzienlijk verlengd. De stijlen hebben de namen Gunslinger, Swordmaster, Trickster en Royal Guard-style meegekregen. Gamers die gevoelig zijn voor een voor kippenvel zorgende soundtrack zitten met de Dolby 5.1 ondersteuning ook helemaal goed.

Over het verhaal weten we nog niet veel. Dante blijkt een broer te hebben die Virgil heet. Het komt uiteindelijk tot een gevecht tussen Dante en zijn broer Virgil en daar begint de game. Langzamerhand wordt daarna duidelijk hoe de persoon Dante ontwikkeld is tot de persoon uit het eerste deel. De stem van Dante wordt ingesproken door Dave Wittenberg, onder andere bekend uit de game Medal of Honour: Rising Sun.

Klik hier voor de website van Devil May Cry 3 dat als subtitel ‘Dante’s Awakening’ heeft meegekregen.

  1.   
    nightgamer's avatar

    nua die site werkt dus niet meer 😆