Vanavond 20.00 gamereportage op MTV [UPDATE]

Zometeen op MTV zal er een reportage met de naam: True Life: I’m a gamer te zien zijn. De reportage duurt een uur en begint om 20.00. Wij hebben nog geen informatie gekregen wat deze reportage zal gaan bevatten, maar we laten het je weten.

Update 20.23: Blok 1
In het eerste kwartier ging het over professionele games. De wereldkampioen Golden Tee (arcade golfgame) kwam aan bod hoe hij aan zijn geld kwam en andere onderdelen uit zijn privé-leven. Wereldkampioen Golden Tee werd spoedig opgevolgd door overall wereldkampioen Jonathan Wendel, die je misschien beter kent onder de naam Fatal1ty. Je zag hoe hij werd uitgenodigd voor lan party’s en hoe hij overleefde als full-time gamer. Het eerste deel werd afgesloten met een interview met Mr. Pac-Man. Deze man is wereldkampioen Pac-Man en heeft nog altijd als enigste man ter wereld de perfecte score bij Pac-Man op zijn naam staan.

Update 20.47: Blok 2
Het tweede deel van de serie ging over de toernooien en competitie die er in de gamewereld zijn. Zo volgen we Graig (Golden Tee) in een toernooi, maar hij heeft een moeilijke start. Daarnaast speelt Fatal1ty (Johnathan Wendel) tegen zijn geduchte concurrent, welke hij uitschakelt waardoor hij doorgaat naar de finale voor 10 mille.

Update 20.58: Blok 3
Het derde blok was kort maar krachtig. ‘World Champion’ Graig verliest in de eerste ronde van het Golden Tee Golf toernooi en ligt eruit. Jimmy (Mr. Pac-Man) wil na zijn succesvolle pikante kipsaus iets doen wat nóg schokkender is dan de perfecte score bij Pac-Man. Fatal1ty wint voor de derde keer op rij het Unreal Tournament toernooi en kan 10.000$ innen. Wat we geleerd hebben van John? “Practice, practice, practice…”


Johnathan “Fatal1ty” Wendel: synoniem voor kampioen

 1.   
  Baklap's avatar

  Begonnen… 😉 Misschien ff kijken..

 2.   
  MC TiM's avatar

  John wendel, ofwel Fatal1ty, ik heb net opgezet, ik herkende hem gelijk 😛 . Naja ik ga ff cheken 😛 .

  EDIT: Niet alleen Fatal1ty 😛 .

 3.   
  Jackass's avatar

  Heeft alles bekeken.. 8)

  Die Fatal1ty is zeer snel en heeft maar 1/2 schoten nodig en je geraakt..

  *Respect*

 4.   
  Lasso's avatar

  Hij voldoet ook nog eens aan de uiterlijke kenmerken! 😛