Mutant Storm via Xbox Live Arcade speelbaar

Een van de eerste games die downloadable en speelbaar wordt op het Xbox Live Arcade netwerk zal Mutant Storm worden. Uitgever PomPom Software kondigde vandaag aan dat het in samenwerking met Oberon Software de game zal gaan uitgeven. Zeer binnenkort zal de game speelbaar zijn. Mutant Storm was al eerder uitgegeven op PC en MAC, en mocht een groot succes genoemd worden. Deze klassieke actie shooter, het tweede spel dat PomPom Software ontwikkelde, zal Xbox bezitters de gelegenheid geven om op betrekkelijk makkelijke manier de game te downloaden en te spelen, waarbij het ook nog eens mogelijk is om op een simpele manier de game te bewaren en op te slaan. Het spel wordt inmiddels omschreven als ‘beste shareware game’ en ‘geniaal arcade spel’.

Medewerkers van PomPom:

“We’ve received a lot of support from Microsoft and it’s great for Mutant Storm to get the recognition it deserves by being a launch title for this important new platform.

“We are very excited that this deal gives millions of Xbox Live Players the opportunity to try out one of our titles at a budget price. We can’t wait for the reaction!”

Het Xbox Live Arcade netwerk is een nieuwe service van Microsoft die Live-gamers in de gelegenheid stelt een aantal arcade games te downloaden. Voorwaarde is natuurlijk dat je een Live account hebt. Je moet ook nog een arcade disc in je bezit hebben. De disc is gratis aan te vragen op de website van Xbox Live en het is de bedoeling dat in de toekomst deze disc in het Live starter pakket gaat zitten. Van alle downloadable games zul je vervolgens een demo kunnen spelen of je kunt er voor kiezen om de volledige versie te kopen en dat bedrag zal dan direct met je Live account verrekend worden.

Voor meer informatie kun je op deze website van Microsoft kijken.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren