Mogelijke update breidt functies PSP uit

Voor Sony’s PSP zou er een gelekte update op het Internet te vinden zijn. Nou is dat op zich niet zo heel spannend, voor menig ander computergerelateerd apparaat is wel een update te vinden, maar deze update heeft best wat verrassende spulletjes aan boord.

Zo zouden naast wat bugfixes een browser, een e-mailclient, een tekstverwerker en een spreadsheetmaker in de update zitten. Niet echt functies die je van een handheld console zou verwachten, maar er doen ook al geruchten de ronde van een toetsenbord dat ontwikkeld is voor de PSP. Zo wordt de PSP voor een nog breder publiek aantrekkelijk. De update zou verder ook nog drie spelletjes, een rekenmachine en automatische updatesoftware bevatten.

Aangezien het een gelekte update is, is nog niets zeker. 100% werkzaam is hij zelfs nog niet eens: de installatie stopt voordat hij af is. Mocht het toch allemaal waar zijn, dan is er een redelijke kans dat de Europese PSP al direct met deze programma’s wordt uitgeleverd.

  1.   
    Klaasvaak's avatar

    hopelijk kan je ook nog gewoon consoles zonder 100 euro aan extra’s kope, over een paar jaar, als ik het zo hoor, komt er steeds meer onzin bij, wel leuk hooor, een tekstverwerker, maar wat heeft een gamer eraan? 😕 ik vind het vrij uitgemolken, en die drie spelletjes zijn dat egt als goed spel, of zoals windows met pinball en kaartspellen komt…

  2.   
    gamer112's avatar

    lijkt me wel grappig als dat erin zit