Heel veel nieuwe Rainbow Six 4: Lockdown screenshots

Deze lente moet het vierde deel in Rainbow Six serie gaan verschijnen. De game zal een andere weg inslaan en minder realistisch en moeilijk worden dan de vorige delen. Of dat goed uit gaat pakken is nog maar de vraag, maar we hebben vandaag wel gloednieuwe screenshots voor je!

Rainbow Six is een realistische first person shooter. De PC versies waren ongelooflijk moeilijk en echt nagemaakt, je moest een missie helemaal plannen en bij een schot was je al dood. De console versie was wat soepeler en meer actiegericht maar was nog steeds realistisch. Vooral het online gedeelte sloeg in als een bom en dan vooral op de Xbox.

Nu is Rainbow Six 4 aangekondigd, voor de PC, Xbox en de PlayStation 2. De game is een vervolg op de console versie en is dus makkelijker en meer arcade dan Raven Shield, maar je kunt ook de optie ‘hardcore’ aanzetten waardoor je met één kogel ook dood bent.
Rainbow Six 4 zal weer een spannende campaignmode hebben waarin jij weer een vierkoppig terroristenteam leidt als Domingo Chavez met Dieter Weber, Louis Louiselle en Eddy Price. Daarnaast zullen er ook nog nieuwe experts later erbijkomen. Je zult in allerlei omgevingen in 10 levels met veel verschillende tactieken de strijd moeten aangaan met terroristen die een biologisch virus willen verspreiden.
De multiplayer mode is ook uitgebreid, je kunt nu weer split-screen en online de campaign co-op uitspelen, maar ook deathmatch en last man standing is weer van de partij. Daarnaast krijgt de PlayStation 2 de exclusieve mode ‘Rivalry’, waarin je meer terroristen moet neerschieten dan de anderen (Terrorist Hunt) en de Xbox ‘Career mode’ voor Xbox Live waarin nieuwe dingen te unlocken zijn. Hoe dit precies werkt is nog niet duidelijk.
Daarnaast zijn de graphics ook verbeterd met ragdoll physics, tegenstanders zullen dus realistisch neervallen en niet in muren blijven liggen. Maar dat zal sowieso moeilijk worden, want de AI is ook verbeterd, de terroristen wachten je niet meer op en lopen ook patrouilles. Daarnaast zijn er ook nieuwe wapens en voorwerpen, en zijn de mogelijkheden om je teammaten opdrachten te geven uitgebreid.

Rainbow Six 4 verschijnt al in de lente op de PC, Xbox en PlayStation 2.

Deze nieuwe screenshots zijn van de PlayStation 2 versie:

[SCREENSHOTS]

  1.   
    MC TiM's avatar

    Wordt vast weer een Tom Clancy topper. Zegt ook wat over de kwaliteit van ubisoft en geeft ook de reden aan waarom EA ubisoft op wilt kopen lijkt mij.

  2.   
    Martijn's avatar

    Ik wil deze mss gaan kopen voor PC, maar SWAT4 en Ghost Recon 2 kunnen het ook nog worden. Ik ken meer mesnen die zo zitten en dus vraag ik me ene beetje af of ubi niet in haar eigen vaarwater zit (GR en R6)…

  3.   
    MC TiM's avatar

    Beter concurrentie van jezelf dan van een ander. Maar Ghost Recon 2 is al uit, RBS 4 nog niet en over swat 4 weet ik eigenlijk niet echt wat, alleen dat GR 2 en RBS 4 me meer aansperken dan swat 4.

  4.   
    SirRoyce's avatar

    Zo hé , Vet mooi spel. Wordt egt een topper! 8)

  5.   
    nEels's avatar

    Het is zo vervelend dat alle screens die je ziet na het spelen van HL2 op de PC zo lelijk lijken. 🙂 Maar goed, ’t is tenslotte ook voor PS2. 😛