Oorlogsdrama op Brothers in Arms: Road to Hill 30 screenshots

Brothers in Arms: Road to Hill 30 in een first-personshooter die zijn voor en tijdens D-Day in Normandië afspeelt. De actie en het realisme van de game spreekt veel mensen aan (kijkt maar hier rechts in de poll) en ook de gameplay en onlinemogelijkheden lijken ons erg goed worden. Het spel verschijnt al over iets meer dan een maand, maar eerst de nieuwe screenshots!

In Brothers of Arms: Road to Hill 30 speelt je het waargebeurde verhaal van Sgt. Matt Baker uit het 101st Airborne Division, een D-Day paratrooper en pelotonleider die tijdens een ‘drop’ zijn peloton kwijtraakt. Na zijn jongens terug te vinden moet hij zijn squad in leven zien te houden maar toch zijn missie uit voeren, het vasthouden van een belangrijke route die de Duitsers afsnijd van de rest van hun versterkingen. Met een simpel besturingssysteem om squad-commando’s te geven wordt Brothers in Arms een mix tussen een tactische shooter en een action shooter.
Het spel is nagemaakt volgens ooggetuigenverslagen en satellietfoto’s en volgt waargebeurde verhalen. Volgens Gearbox is deze titel de eerste in een serie van realistische oorlogsshooters die ze zullen produceren. De omgevingen, de wapens, de soldaten en zelfs het weer zou moeten kloppen met wat er 60 jaar geleden in Normandië is gebeurd.
Brothers in Arms: Road to Hill 30 zal een redelijk realistische shooter moeten worden en vooral de emotie’s en de verschikkingen van de oorlog tonen. De game zal een uitgebreide singleplayercampaign en ook een online multiplayermode hebben.

De game verschijnt op 24 februari voor de Xbox, PlayStation 2 en PC in een gewone uitvoering en in een Limited Edition (alleen PC).

[SCREENSHOTS]

 1.   
  XGT_Spider's avatar

  Mooi beeld zeg sow Medal of honor en Call of Dutty krijgen concurentie 😛

 2.   
  MC TiM's avatar

  Nice beeld, als ik de previews mag geloven wordt deze game ook goed. Ga ik zeker halen 8) 🙂 .

 3.   
  Lasso's avatar

  Ik weet het niet. Deze screens maken geen echte indruk op mij. 😕 =(

 4.   
  MC TiM's avatar

  Moet je eens zo’n E3 trailer bekijken, als je dan die battle’s ziet, wel spectaculair hoor.

 5.   
  Recon's avatar

  Ik vindt ook wel dat die screens wat hebben. Ik ga ‘m zeker halen. 🙂

 6.   
  nEels's avatar

  De screens vind ik nu ook niet echt bijzonder ofzo. 100-in-een-dozijn-screens, als je zegt dat screenshots van een middelmatige WWII-shooter zijn zou ‘k het nog best kunnen geloven.

  Eerst het hele spel spelen, dan pas kijken of dit echt een topgame blijkt te zijn.

 7.   
  Mandamo's avatar

  De wapens zijn als je het mij vraagt nogal slecht afgewerkt..Als je een duitser op je ziet richten dan zie je geen mooi rond gevormd wapen maar een platte plank..Zeg maar..