Geknok op nieuwe Tekken 5 trailer

Dit jaar moet de veelbelovende fighter Tekken 5 uitkomen voor de PlayStation 2. Harde klappen, stoten, trappen, blocks en throws met levensechte vechters en supermooie graphics moet Tekken 5 ons gaan bieden. We hebben het introfilmpje voor je om te downloaden!

Qua vechtgames gaat de Tekken serie altijd voor de gulden middenweg. De game is realistisch qua moves, maar arcade qua besturing en karakters. De game speelt zeer snel en de nadruk liggen op de combo’s.
Zo ook in dit vijfde deel. De game’s graphics zijn weer erg mooi en er zijn weer een aantal nieuwe characters, moves, stages en modes. Voorderest worden en geen baanbrekende dingen verwacht. Misschien gaat de game online, maar dat is niet zeker. Maar later zullen we ongetwijfeld meer info krijgen over deze game.
Na het vierde King of Iron Fist Tournament heeft zoon Jin zijn vader Kazuya en zijn opa Heihachi gespaard. Maar dan gebeurd er echter een ongeluk. Het eiland Honmaru met daarop Mishima Zaibatsu ontploft en Heihachi zou dood zijn. Dan krijgen enkele vechters echter een uitnodiging voor een vijfde toernooi…

Tekken 5 moet in de lente in Japan uitkomen, dus verwacht hem eind 2005 of begin 2006 exclusief op de PlayStation 2 hier in Nederland. In de arcadehallen is de game in Japan al uit.

Download de trailer dus!

  1.   
    gamer112's avatar

    cool maar ik las dus dat de gastjes snel bewogen eindelijk ik iriteerde me er al aan bij tekken 4 ze gingen langzaam altijd niet zoals bij mortal kombat en alles dat is veel lekkerder dus als ik het goed lees moet het nu ook snel gaan

  2.   
    _roy_'s avatar

    uhhh waar staat het knopje van download? 😳

  3.   
    Asilaydying_Johny's avatar

    die staat daar onder da stukje tekst

  4.   
    _roy_'s avatar

    vaag bij mij niks..ik kan alleen naar die judy een berichtje sturen 😕 meer kan ik niet aanklikken…

  5.   
    Rhemme's avatar

    Klik op USA Mirror #1, #2 of #3 of op EURO MIRROR #1 en daarna op “Click Here To Begin Your Download”

  6.   
    Ariej's avatar

    Ziet er wel gruwelijk uit
    vooral dat laatste dat hij die andere tussen al die robots gooit (ken geen namen)!
    maar ze hadden wel een beetje afgekeken van DOA 3 van die samen combo’s maarjah 1 iemand moet de eerste zijn!