Killer 7 releasedatum: 24 juni

Capcom heeft bekendgemaakt dat zij hun veelbelovende stripshooter op 24 juni voor €59,99 hier in Nederland in de verkoop gooien. Dat heeft de uitgever vandaag bekendgemaakt.


Killer 7 is een shooter gebaseerd op strips. De grafische stijl wordt ook wel een grafische novelle genoemd, wat in Japan erg populair is. In Killer 7 heeft elke keuze die je maakt gevolgen op het verhaal van de game, je schrijft dus eigenlijk je eigen verhaal. Zo krijg je een aantal keuzes voorgeschoteld en nadat je je keuze gemaakt hebt kom in je in een level terecht, in een first-person perspectief.
In Killer 7 ben jij de 65-jarige Harman Smith, die moeite heeft met lopen en zich meestal in een rolstoel verplaatst. Desondanks is hij nog wel een van de meest gevreesde huurmoordenaars ter wereld. Harman heeft een soort schizofrenie, waardoor hij zeven verschillende persoonlijkheden heeft, wat de titel van de game verklaard. Ieder van deze types heeft zijn eigen uiterlijk, speciale krachten en naam. Zo is er Garcian Smith, Dan Smith, Masked Smith, Coyote Smith, Con Smith, Kaede Smith en Kevin Smith. Speciale krachten als telekinese, door objecten heen teleporteren, magische krachte enzovoorts staan tot je beschikking.
Elke keuze in Killer 7 die je maakt heeft invloed op de verhaallijn. Wanneer je een keuze hebt gemaakt in het adventure gedeelte van deze action/adventure veranderd de game naar een first person perspectief en kan het schieten beginnen. De game kent zo maarliefst 5 verhaallijnen op 4 verschillende werelden in veel verschillende tijden.
Je moet Bad Guy Kun Lan vermoorden, die met zijn bende Harman’s vrouw Suzy hebben vermoord. Zijn bende gebruikt onschuldige mensen te vechten. Ze krijgen een ‘heaven’s smile’ te zien en dan veranderen ze in bloeddorstige monsters. Deze moet je als Harman of één van zijn andere persoonlijkheden dan ook uitschakelen.

Killer 7 verschijnt dus op 24 juni exclusief voor de Nintendo Gamecube.

 1.   
  MC TiM's avatar

  En dan noemen ze de gamecube kinderactig toch 😕 . Titel om in de gaten te houden voor de cube-bezitters onder ons!

 2.   
  Jackass's avatar

  Wat is de minimum leeftijd? 12+? Maargoed, als je nu nog zegt, de Gamecube is Kiddy, dan ben je blijkbaar….*censuur* 8)

 3.   
  ridgi's avatar

  [b]vet spel jammer dat tie pas in juli uitkomt 😡

 4.   
  Kusunagi's avatar

  HA! 😀 Nu kunnen de cube-gamerz ook gaan opscheppen met een goeie game tegenover ps2 en Xbox
  (als ie goed wordt tenminste….) 😕

 5.   
  nEels's avatar

  Alsof dit de eerste goede game wordt voor de NGC. 😕 De NGC heeft al een aantal goede exclusieve games, welliswaar niet echt het soort waarmee men zou kunnen concurreren met de Xbox en PS2 (behalve dan misschien Metroid Prime en Metroid Prime 2), maar er zijn zeker wel goede games op de Cube hoor.