Nieuwe review: Ghost Recon 2

Naast Halo 2, Killzone, Metroid Prime 2: Echoes, Call of Duty: Finest Hour, Goldeneye: Rogue Agent en Rainbow Six: Black Arrow kwam er dit najaar n贸g een goede shooter uit: Ghost Recon 2. De game heeft nogal wat veranderingen ondergaan ten opzichte van het eerste deel, zo zit er veel meer actie in de game en is hij wat simpeler geworden.

  Ghosts zijn supergetrainde soldaten van het Amerikaanse Leger. Ze worden gedropt door een helikopter, besluipen de vijand, schakelen iedereen uit en verdwijnen dan weer muisstil. In Ghost Recon 2 neem jij de leider van een team van vier Ghosts onder je hoede, Scott Mitchell. Hij heeft de reputatie om altijd al zijn mensen weer heelhuids mee naar huis te nemen, maar als er een derde wereldoorlog aan zit te komen met Noord-Korea en Rusland zou dat wel eens kunnen veranderen…

Of alle veranderingen in het spel ook verbeteringen zijn, lees je in de review

 1.   
  d@nny's avatar

  In ieder geval mooie screens. 馃榾

 2.   
  MC TiM's avatar

  Minder realistisch, hmm spreekt mij wel aan. Deel altijd wel vet gevonden, maar altijd iets te realistisch (dacht als het op rainbow six lijkt kom ik niet verder dan level 5 馃槢 ). Aangezien dit meer actie is en ik over xbox live beschik twijfel ik er toch aan om deze te kopen… hmmmm.

 3.   
  Recon's avatar

  Dit ziet er echt v茅茅l beter uit als het eerste deel.

 4.   
  SirRoyce's avatar

  Ja hij is mooier dan de eerste ! 8)