Nieuwe column: Volgende generatie consoles (PART 1)

Omdat gisteren zoveel informatie binnen kwam betreffende de nieuwste consoles, hebben we het nieuws en details van de paar laatste dagen voor je op een rijtje gezet. Hier onder vindt je de nieuwste details over de Nintendo Revolution, PlayStation 3 en de nieuwe Xbox die afgelopen weekend kwam uit de interviews van EGM.

    Shane Kim, misschien beter bekend als General Manager van Microsoft Game Studios, heeft in een interview tegenover het Amerikaanse gametijdschrift EGM het volgende verklaard. Naast details over de opvolger van de huidige generatie gameconsoles, werd er ook informatie vrijgegeven over de toekomst van de huidige consoles.

Wil je de details weten? Lees dan hier verder.

  1.   
    Lasso's avatar

    Ik ben benieuwd wat ze op de Revolution gaan verzinnen.

  2.   
    gamer112's avatar

    ja ik ook ik hoop dat er wat andere games ook op zullen komen gta enzo en trekken ze veel meer mensen ook

  3.   
    Flippow's avatar

    Gta is er toch al op consoles

  4.   
    SirRoyce's avatar

    Ja,Hij is er nu zelfs op de GBA ! 😀

  5.   
    Eggie124's avatar

    maar….? komen er dan helemaal geen xbox games na de xbox2 dat zal wel stom zijn 😮

  6.   
    nEels's avatar

    Dat is toch logisch Eggie. Tot nu toe is dat altijd gebeurd. Na de intrede van een nieuwe console raakt de oude console steeds meer verouderd en worden er dus steeds minder games op uitgebracht. Ontwikkelaars stappen allemaal over op de nieuwe generatie.

  7.   
    donkey (van shrek op ps2)'s avatar

    Ik ben ook zoiets aan schrijven maar dan van de PSP en DS.

    [/b]Ik ben deze skin beu, wanneer komt er een nieuwe?
    [b]

  8.   
    MC TiM's avatar

    Leuk, ik als console-gamer (speel weinig PC-games, meestal alleen RTS-games) kan dit natuurlijk wel waarderen. Dat er geen games meer worden uitgebracht is normaal, al zullen er wel nog een paar komen en kan je natuurlijk voor een prikkie de games die je nog niet hebt voor een prikkie kopen. Maaruh hoe zal het met xbox live gaan dan? Want als dat nog (zeg een jaartje ofzo) bijft, wacht ik even todat de nieuwe xbox wat goedkoper, zet er wat geld voor weg, enz.