Trailer met dunkende Mario, Luigi en Peach in NBA Street v3

Een tijdje geleden hadden we al een nieuwsbericht dat enkele bekende figuren van Nintendo in de Gamecubeversie van NBA Street v3 speelbaar zullen zijn. Vandaag hebben we een trailer waarin we Mario, Luigi en Peach in actie zien en alle NBA sterren hard dollen. Downloaden dus!

NBA Street is een arcade versie van het straatbasketball. De Basketballers uit de NBA worden naar de pleintjes gehaald en voeren daar metershoge dunks, basketbrekende alleyoops en flitsende moves uit. In NBA Street v3 kun je heel veel trucjes maken en combineren door de ‘Trick Stick’ te bewegen. Door moves en dunks te maken scoor je Gamebreakerpunten, waarmee je een weergaloze dunk of combo mee kan uitvoeren die niet te blocken is en het spel helemaal omgooit.
In NBA Street v3 zitten alle spelers en teams met de goede licenties uit de NBA maar je kunt ook zelf een baller maken en daarmee de straten veroveren in de ‘Be A Legend’ mode. De graphics zien er ongelooflijk mooi uit en de game zal op de Xbox en PlayStation 2 ook online te spelen zijn. De Gamecubeversie heeft een extraatje in de vorm van basketballende Mario, Luigi en Peach.

NBA Street v3 verschijnt op 18 februari voor de PlayStation 2, Xbox en Gamecube, maar leest eerst de uitgebreide preview.

  1.   
    gamer112's avatar

    haha ga hem effe kijken ik heb wel geen gamecube hoef ik ook niet maar wil wel eens zien hoe ze dat gedaan hebben met mario enzo erin