Ook Brothers in Arms krijgt Special Edition

Ook Brothers in Arms: Road to Hill 30 krijgt een speciale Limited Edition versie voor de PC. In deze speciale tinnen case zullen vele extra’s voor de fans zitten. Dit is allemaal duidelijk geworden omdat de Engelse onlinewinkel Play.com de Brothers In Arms: Road To Hill 30 (Limited Edition Tin) in zijn assortiment heeft opgenomen.

De Limited Edition zal het volgende bevatten:

 • De Game Brothers in Arms: Road to Hill 30
 • Exclusieve DVD met:
 • De Making of Brothers in Arms
 • De muziek uit Brothers in Arms
 • Schetsen uit het Brothers in Arms scenario
 • Video demo van Brothers in Arms met commentaar van Colonel John Antal
 • De trailers van Brothers in Arms
 • Exclusieve ansichtkaarten met historische plaatjes en documenten met commentaar van Colonel John Antal
 • Dagboek van 8 pagina’s van Pvt Johnny Rivas
 • Inleiding tot Brothers in Arms geschreven door Colonel John Antal

  De Limited Edition van Brothers in Arms: Road to Hill 30 zal voor €54,99 in de winkels komen te liggen, en de gewone game voor €44,99. De game is nu al te preorderen bij Play.com voor €44,99 voor de Limited Edition en voor €39,99 voor de gewone versie.

  In Brothers of Arms: Road to Hill 30 speelt je het waargebeurde verhaal van Sgt. Matt Baker uit het 101st Airborne Division, een D-Day paratrooper en pelotonleider die tijdens een ‘drop’ zijn peloton kwijtraakt. Na zijn jongens terug te vinden moet hij zijn squad in leven zien te houden maar toch zijn missie uit voeren, het vasthouden van een belangrijke route die de Duitsers afsnijd van de rest van hun versterkingen. Met een simpel besturingssysteem om squad-commando’s te geven wordt Brothers in Arms een mix tussen een tactische shooter en een action shooter.
  Het spel is nagemaakt volgens ooggetuigenverslagen en satellietfoto’s en volgt waargebeurde verhalen. Volgens Gearbox is deze titel de eerste in een serie van realistische oorlogsshooters die ze zullen produceren. De omgevingen, de wapens, de soldaten en zelfs het weer zou moeten kloppen met wat er 60 jaar geleden in Normandië is gebeurd.
  Brothers in Arms: Road to Hill 30 zal een redelijk realistische shooter moeten worden en vooral de emotie’s en de verschikkingen van de oorlog tonen. De game zal een uitgebreide singleplayercampaign en ook een online multiplayermode hebben.

  De game verschijnt op 24 februari voor de Xbox, PlayStation 2 en PC.

  1.   
   Mandamo's avatar

   Die moet ik echt hebben! 😮 😮

  2.   
   Ronnuz's avatar

   Wordt een hele mooie game 👿

  3.   
   MC TiM's avatar

   24 februari chill, ik dacht dat hij verplaatst was naar maart of april, dit is natuurlijk beter.

  4.   
   Klaasvaak's avatar

   een logboek, en ansichtkaarten…. doe er ook maar een pakje boter bij 😕