De nieuwe Need for Speed gaat niet meer Underground

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat er een nieuwe Need for Speed game zal aankomen. Dit negende deel in de serie zal echter niet meer gaan om het straatracen van Need for Speed: Underground, maar een volledig nieuw soort gameplay bieden, volgens EA. Need for Speed 9 (codenaam) wordt op de E3 van mei 2005 in Los Angeles voor het eerst getoond en mogelijk al eind 2005 gereleased. Gaat de game terug naar zijn roots in snelle racewagens op zonnige snelwegen, of slaat de serie een hele andere weg in? We zullen het zien.

Er zal waarschijnlijk dus g茅茅n Need for Speed: Underground 3 komen, helaas.

  1.   
    Rhemme's avatar

    Op zich wel gek, EA ging vroeger altijd voor de makkelijke weg en bouwde op succesvolle dingen voort, en Need for Speed: Underground (2) was/is echt ongelooflijk succesvol, en nu slaan ze een andere weg in.

    Dat betekent dat ze 贸f helemaal gek zijn geworden, 贸f dat dat nieuwe idee wel heel erg goed is.

    Echt jammer dat er geen Need for Speed: Underground 3 meer komt 馃檨

  2.   
    SirRoyce's avatar

    Ja is waar … Maar iets nieuws is wel leuk… 馃槙

  3.   
    Daodan's avatar

    Poeh, deel 9 alweer.. 馃槷

    En dat er geen NFSU3 komt, vind ik niet zo erg. Was er alweer een beetje op uitgekeken, dat straatracen. 馃槢

  4.   
    rensdeman's avatar

    spannend!!!

  5.   
    MC TiM's avatar

    Ik vind straatracen wel vet (ok茅 ik heb NFSU 2 nog niet, het enigste streetrace-spel dat ik heb is de 1e NFSU, maja ik vind het toch wel een beetje jammer, als ze hier echt nog meer aandacht aan besteed hadden werd dat echt de koning van de tune(bling bling)shit op arcade-achtig gebied, uuhhh ik kom niet echt helemaal uit me woorden 馃槢 ).

  6.   
    Lasso's avatar

    Het is geinig, dat straat racen, maar nog een deel zou mij gaan vervelen.

  7.   
    XGT_Spider's avatar

    Zonden echt zonden EA kon meer baken met geld gaan verdienen met hun derde deel.Maar ze gaan nu weer die dome porche ferrari’s erin zetten.

  8.   
    MC TiM's avatar

    Om het geld hoeft EA het echt niet te doen. Mayb pakken ze over een 2 jaar weer de Underground serie op en komt er dan een nieuw deel. Want elk jaar kleine vernieuwingen blijf eigenlijk niet goed verkopen….

  9.   
    Mandamo's avatar

    Het is juist wel goed om even wat nieuws te doen. Dan is het ook weer leuker als er weer een nieuw underground deel uitkomt

  10.   
    r_AW's avatar

    Straatracen is wel vet maar 2 delen is zat!!Anders gaat het vervelen

  11.   
    Klaasvaak's avatar

    niets voor EA, om het niet voor het geld te doen, ze kome toch ook met moh: PA omdat iedereen zo dol is op het schiete in de oorlog enzo… en dan gaan ze ineens niet door met zo’n game als nfsu… Ik vind het wel tof, misschien ook weer es een game waar je wat toffe mods op kan zette, zoals nfs hp

  12.   
    pagutry's avatar

    kan haast nie wachten

  13.   
    Prince's avatar

    Hopelijk bedenken ze voor dit spel een nieuwe manier van racen met auto’s.

  14.   
    PLURK's avatar

    hoe wil je op een andere manier racen met auto’s, dan gewoon wie het snelste is 馃槙

  15.   
    manospeed's avatar

    Het enigste vette aan NFSU2 en 1 is het tunen, het racen kan me echt helemaal gestolen worden…. Arcaderacen zuigt. Geef mij maar GT4!!!! Tenminste bochtenwerk waar je ook nog wat van leert. Als ze nu bij NFSU de simulatie een grotere rol lieten spelen was t DA BOMB!!!!

    AAAAIGHT

  16.   
    MC TiM's avatar

    Als je dat wilt, moet je, je eens verdiepen in Juiced.

  17.   
    gamer112's avatar

    benieuwd waar ze nu mee komen hopelijk is de zit er niet de handling van nfsu 2 in want die zuigt echt ik vond deel 1 zelf leuker maar ik ben benieuwd waar ze nu in mee komen

  18.   
    gamer112's avatar

    hey doe is effe een beetje rustig manospeed als jij nou dat arcade race niet leuk vind hoef je dat niet gelijk tezeggen dat het zuigt en alles ik vind het juist leuk ik vind gt 4 enzo niet leuk maar ik ga toch ook niet zeggen racespellen zoals gt 4 en alles zuigen arcade race is veel leuker