Multiplayer beelden Splinter Cell Chaos Theory

24 maart is het zo ver. Het derde deel in de Splinter Cell-reeks is dan een feit en onlangs zijn er multiplayer beelden vrijgegeven. Het tweede deel was voor het eerst voorzien van een multiplayer die goed werd ontvangen.

Splinter Cell: Chaos Theory speelt zich af in 2007 in Noord Korea. Wanneer Noord Korea China en Japan geboycot heeft wordt Third Echelon, onderdeel van het NSA waarin Sam Fisher werkt opgeroepen het land te infiltreren om een oorlog te voorkomen. Sam Fisher heeft dit keer allerlei nieuwe dingen tot zijn beschikking, zoals een mes, nieuwe prototype wapens en gadgets en nieuwe moves. Ook zijn de omgevingen dit keer veel opener en heeft hij dus veel meer vrijheid. Je mag zelf meer bepalen hoe je iets gaat aanpakken en bent veel vrijer in je keuzes. Je hebt nu naast je lichtmeter ook een geluidmeter tot je beschikking waaraan je kan zien of je veel geluid maakt. Ook deze zul je natuurlijk zo laag mogelijk moeten houden. Ook de multiplayermode is nu uitgebreid en je kunt weer samen of tegen elkaar allerlei spelvarianten spelen.

Juist van deze multiplayer mode zijn beelden verschenen. Nadeel is wel dat het circa 20 MB grote bestand van het type ‘.mov’ is. Desondanks is het de moeite waard om te bekijken, niet in de laatste plaats door de goede kwaliteit.

Klik hier voor de High-Res. trailer.

  1.   
    FFPCD's avatar

    Echt hardstikke coole trailer ik ga het spel echt kopen ook al duurt het lang. Trouwens op de trailer zacht je zo’n Spy ontzichbaar zijn kan dat ook ?