Nieuwe preview: NBA Street v3

Deze week hebben een een StreetSports special bij Gamersnet, waarbij we het ruige American Football van NFL Street 2, het show-Basketball van NBA Street v3 en het flitsende straatvoetbal in FIFA Street. De games komen allemaal volgend voorjaar uit, dus daarom deze week 3 previews.

Vandaag is het de buurt aan NBA Street v3. Basketball is sowieso al een sport die heel veel op straat gespeeld wordt, maar NBA Street maakt hier toch iets speciaals van. Metershoge dunks, basketbrekende alleyoops en flitsende moves, it’s all there. En het derde deel belooft alleen maar extremer te worden. Bij ons zie je de preview.

  1.   
    XGT_Spider's avatar

    DEZE SPEL GAAT ZWAAR SCOOREN WEET HET NU AL 😛

  2.   
    MC TiM's avatar

    Kool, nieuwe omgevingen, online-mode, eigen veldjes maken, hmm belooft heel wat, maar er moet toch meer veranderen ten opzichte van deel 2, voordat ik naar de winkel storm. Ik wacht op de review(s).

  3.   
    Lasso's avatar

    Solider, weet jij wat Caps Lock is?

  4.   
    Recon's avatar

    En wat een aanwijzend voornaamwoord is én hoe je die moet gebruiken én wanneer?[betwetermode] En Shaquille O’neal speelt vandaag de dag bij Miami Heat[/betwetermode]Weet iemand ook of deze game op de PC is?! Deze game wil ik niet laten lopen, uhh dunken. 🙂

  5.   
    Rhemme's avatar

    Staat ergens in de preview van niet dan?

    Was zondag trouwens een érg spannende wedstrijd tussen de LA Lakers en de Miami Heats in het Staples Center, Bryant was weer héél goed bezig maar de Heats hebben toch gewonnen met 104-102 door goed assit- en scorewerk van Dwyane Wade. Was echt een leuke wedstrijd.

  6.   
    Recon's avatar

    Jah, maar ik had toch liever gehad dat de Lakers gewonnen hadden. Bryant doet bijna al het werk voor de Lakers. Ze hebben veel goede spelers verkocht en geruild, zoals Karl Malone, Gary Payton en Shaquille O’neal.

    Daarnaast zijn ook alle 30 teams uit de NBA gelicenseerd, met elk 5 van hun sterspelers. De Los Angeles Lakers, de Chigago Bulls, de Philadelphia 76’ers, ze zitten er allemaal in, net zoals hun sterspelers zoals Allen Iverson, LeBron James, Kobe Byrant en Shaquille O’Neal. Het is een feest van herkenning voor basketballfans.

    Kijk daar staat het. En LeBron James speelt bij Cleveland Cavaliers. 😛

  7.   
    Rhemme's avatar

    Jah, maar ik had toch liever gehad dat de Lakers gewonnen hadden. Bryant doet
    bijna al het werk voor de Lakers. Ze hebben veel goede spelers verkocht en
    geruild, zoals Karl Malone, Gary Payton en Shaquille O’neal.

    Jah, maar Atkins en Odom doen ook goed werk en er gaan geruchten rond dat ze een nieuwe Forward gaan aantrekken.

  8.   
    Recon's avatar

    Kobe leidt het team meer dan Atkins als Guard vind ik. Odom en George doen ook idd goed werk. Maar welke (Power)forward gaat dan mss bij LA spelen of is dat nog niet bekend?

    P.S.: Je speelt zeker zelf ook basketball of gewoon een LA fan? 😛