Brothers in Arms filmpje online

Vandaag is er een nieuw filmpje online verschenen van Gearbox’ Brothers in Arms: Road to Hill 30. Het filmpje is via deze en deze locatie te downloaden.

Call of Duty is tot op heden nog de meest sfeervolle en realistische II WO FPS, maar er dendert een concurrentie aan. Brother in Arms is die concurrentie en wordt gemaakt door Gearbox. In tegenstelling tot andere voorgaande WO II shooters ligt nu de nadruk op tactiek, in plaats van naar de vijand toe rennen.

De drie jaren die aan deze titel zijn besteedt, zijn voor het grootste gedeelte gedaan aan research. Al die moeite zorgde ervoor dat men de omgeving als nooit te voren kan weergeven. Normandië is op enkele plaatsen identiek nagemaakt, maar Gearbox heeft zich naast de omgeving ook verdiept in de wapens en het hanteren daarvan. Je zult beter mikken als je ook echt door de irosight kijkt en lopen is natuurlijk zwaarder met zwaardere wapens. Tenslotte zullen er niet zoals bij CoD overal medikitjes liggen voor je schrammen, geraakt is geraakt. Mocht dat laatste nou gebeuren dan zal je functioneren van je benen niet worden bevorderd. One shot one kill zou mogelijk zijn.

Beleef het waargebeurde verhaal over de jongens van de 101st Airborne op je PC of Xbox in het eerste kwartaal van 2005.

Gamersnet.nl bedankt Truthteller voor het melden van dit nieuws.

 1.   
  Mandamo's avatar

  Zkr brute game! Aleen jammer van ut bloed en alles..Gaat mn vader weer zeike..

 2.   
  Nirusu's avatar

  Ik vind het echt fantastisch gewoon man :), mijn vader vind dat juist mooi al dat bloed (houd wel van realistische games) 😛

 3.   
  Mandamo's avatar

  Haha heb jij even geluk! Maar valt er nog wel een beetje goed te schieten in dit spel zoals bij CoD? Of is het vooral tactiek bedenken, of een mix??