Eerste bewegende beelden van World Racing 2

Met Volkswagen World Racing slaat TDK een totaal andere kant in ten opzichte van de voorganger. Niet alleen zijn de Mercedes auto’s vervangen door wagens van het merk uit Wolfsburg, ook lijkt de gameplay een stuk meer naar een arcade game te neigen. Op dit vandaag uitgebrachte filmpje kun je de eerste beelden van de 2e game in de World Racing serie zien.

Van bruggen jumpen en opkomend verkeer zijn dit keer van de partij zoals in het filmpje te zien is. Ook heeft Synetic in de game tuning elementen verwerkt, tuning games zijn nu eenmaal hot. Of TDK met World Racing 2 echter wel een succesje heeft komen we in 2005 te weten. De eerste game was vrij realistisch en buiten een aantal Mercedes-Benz fanaten was de game in vrij weinig huiskamers te vinden. Het vorige deel was ook op de Gamecube te verkrijgen, World Racing 2 verschijnt alleen op de PS2, Xbox en PC.

 1.   
  MC TiM's avatar

  Ik denk niet dat deze game echt een succes wordt. Begin volgend jaar komt Gran Turismo 4 uit op de PS2 en Forza Motorsport komt ui op de xbox. Ik denk dat die games eerder worden gekocht dan World racing 2, zeker omdat het eerste deel nou niet echt uhh,, goed was. En of deze game op de PC gaat lopen, vraag ik me ook af. Ik denk dat dit echt alleen iets is voor de Mercedes-Benz freaks die het eerste deel ook helemaal fantastisch vonden.

 2.   
  gamer112's avatar

  ziet er mooi uit word wel een goed spel denk ik

 3.   
  SirRoyce's avatar

  Zoals Mc Tim al zei , Dit spel word denk ik geen sucses. Ik heb het filmpje gezien.Nouw goed vind ik het niet. Ik wacht wel op Gran Turismo 4…

 4.   
  gamer112's avatar

  nou mij lijkt die messchien wel leuk maar ik vind grand turismo niks aan ik houd niet van zul soort race spellen en forz mota sports heb ik nog niet gespeeld niegeval

 5.   
  SirRoyce's avatar

  Tjah meningen verschillen, Ik hou er wel van . Ook al zou ik er van , zou ik deze nog niet kopen…Ik vind hem niet zo mooi.