Splinter Cell: Chaos Theory met Limited Collector’s Edition

Ubisoft heeft aangekondigd dat het een speciale editie van Splinter Cell: Chaos Theory gaat uitgeven, de Limited Collector’s Edition. Hierin zitten extra dingen voor de fans. Verder betreft het een gelimiteerde oplage, dus je zult er snel bij moeten zijn. In de Limited Collector’s Edition zitten:

 • Het spel Splinter Cell: Chaos Theory
 • Een dagboek van de ontwikkelaars
 • The Making of Splinter Cell
 • Een kunstgalerie met artwork
 • Beeldmateriaal van Splinter Cell en trailers

  Deze Limited Collector’s Edition zal voor alle platformen uitkomen, dus de PC, PlayStation 2, Xbox én Gamecube. De consoleversies zullen 10 euro duurder zijn dan de gewone versie van de game, €69,99. De PC versie kost ook 10 euro meer, zodat hij voor €59,99 in de winkels zal komen liggen. Daarnaast zal de PC versie van de Limited Collector’s Edition ook extra levels krijgen, remake’s van levels uit de eerste Splinter Cell.
  De Limited Collector’s Edition zal 2 DVD’s bevatten, eentje met de game zelf en eentje met de extra’s. Hij ligt net zoals de gewone versie op 25 maart 2005 in de winkels.

  Splinter Cell: Chaos Theory speelt zich af in 2007 in Noord Korea. Wanneer Noord Korea China en Japan geboycot heeft wordt Third Echelon, onderdeel van het NSA waarin Sam Fisher werkt opgeroepen het land te infiltreren om een oorlog te voorkomen.
  Sam Fisher heeft dit keer allerlei nieuwe dingen tot zijn beschikking, zoals een mes, nieuwe prototype wapens en gadgets en nieuwe moves. Ook zijn de omgevingen dit keer veel opener en heeft hij dus veel meer vrijheid. Je mag zelf meer bepalen hoe je iets gaat aanpakken en bent veel vrijer in je keuzes.
  Je hebt nu naast je lichtmeter ook een geluidmeter tot je beschikking waaraan je kan zien of je veel geluid maakt. Ook deze zul je natuurlijk zo laag mogelijk moeten houden.
  Ook de multiplayermode is nu uitgebreid en je kunt weer samen of tegen elkaar allerlei spelvarianten spelen.
  De game verschijnt dus op de PC, PlayStation 2, Xbox en Gamecube op 24 maart. Behalve de Gamecube-game gaan ze allemaal online. Een aangepaste Gameboy Advance game zal ook verschijnen, een Nintendo DS of Sony’s PSP port wordt misschien overwogen.

  1.   
   Rhemme's avatar

   Ga ik zeker kopen 🙂

  2.   
   Maserati's avatar

   Ze hebben goed opgelet. Die ware storm op de Halo 2 LE willen ze natuurlijk ook over doen. Ik wil ‘m echter wel, als ’t maar niet ten koste gaat van mijn speeltijd. Dus niet 3 weken na release pas afleveren (FRS grrr)