Forza Motorsport maakt valse start

Al sinds deeltje één wordt Gran Turismo beschouwd als dé toonaangevende racegame. Echter, met de aankondiging van de Xbox game Forza Motorsport leek Gran Turismo zijn gelijke gevonden te hebben. Misschien zelfs zijn meerdere.

We moeten helaas nog eventjes wachten voordat we deze conclusie zelf kunnen trekken, want Forza Motorsport is vertraagd naar april 2005. Om de fans toch nog zoet te houden heeft men deofficiële website geopend, waar uiteraard vele downloadable content te vinden is.

 1.   
  Maserati's avatar

  😥

 2.   
  Migwel's avatar

  Wat is er slecht aan dit nieuws herman?

 3.   
  Baklap's avatar

  Waarschijnlijk omdat het is vertraagd he.. 🙄

 4.   
  Migwel's avatar

  Ach, dat is toch altijd zo… Laten we het afwachten. Beter dan dat ze het afraffelen 😉

 5.   
  the primal gamer's avatar

  Een voorbarige conclusie ik heb beide officiele websites nu bekeken…..In mijn ogen blijft GT4 onbetwist de kampioen…..Forza komt pas kijken en zal nu volgens jullie al GT4 van de troon stoten? 56 tracks meer als 650 verschillende auto’s 😮 (meer als 3 keer zoveel als in forza) prachtige omgevingen die kloppen tot op de centimeter levendig publiek prachtige driver animaties en heerlijke car physics. Nee ook al is GT4 misschien niet online. Het blijft de referentie in mijn ogen 😉
  Droom verder… 🙄

 6.   
  MC TiM's avatar

  Ik hou de conclusie fanboy maar voor me, want iedereen is er ondertussen wel uit dat jij een PS2-fanboy bent 😛 . Ik vind de website ook niet fantastisch, maar dat zegt niks over de game. Het is waar dat GT4 meer tracks en auto’s heeft, maar een voordeel van Forza is dan weer dat hij online kan. Maarja het gaat tenslotte om de gameplay. Die schijnt bij beide erg goed te worden. Dus de mensen met een PS2 gaan voor GT4 en de mensen met een xbox voor Forza. Maar heb je een ps2 en heb je een xbox (met of zonder live maakt denk ik wel uit) moet je kijken welke van de 2 je het meest aanspreekt of ze allebei kopen, als het je aanspreekt natuurlijk.

 7.   
  Migwel's avatar

  In plaats van dat jullie nou wachten tot jullie Forza gespeeld hebben 🙄

 8.   
  MC TiM's avatar

  Waar slaat die reactie op. Imo blijf ik volkomen neutraal. Ik heb ze allebei nog niet gespeeld, maar aangezien ik geen PS2 heb, spreekt Forza mij natuurlijk meer aan.

 9.   
  Panoptican Killer's avatar

  Nieuwsbericht slaat gewoon nergens op: niet erg objectief i.i.g. Lijkt me heel erg sterk dat Forza even goed is als GT4, waarschijnlijk komt het niet eens in de beurt.

 10.   
  the primal gamer's avatar

  Juist ik heb beiden op de PU gameplay aan de tand gevoeld……Forza is niet mijn ding ….de xbox graphics zijn te slick voor mij eigenlijk…..Ik kan het niet anders onder woorden brengen……Ik heb ze allebei…de PS2 en de Xbox. Maar de xbox …de graphics zijn mij eigenlijk te perfect, ik bedoel er zit eigenlijk geen “leven”in ik kan het niet anders onder woorden brengen……De gameplay van beiden…..Bij GT4 ligt het toch een paar trapjes hoger. Microsoft roept dat Forza de GT4 killer wordt….Nou ik denk van niet……