Nog meer Pariah-screens

Net nu we Doom 3 en Half-Life 2 achter de rug hebben, wordt het wel weer eens tijd om ons af te vragen: “en wat nu?” Één van de antwoorden op die vraag: Pariah.

Waarom Pariah? Een reden is misschien wel dat het van Digital Extremes komt, die ons ook al Unreal en Unreal Tournament brachten. Of misschien doe je het voor de wapens, die je zelf kunt uitbreiden hoe je het wilt. Of is het het verhaal, dat vertelt over een race tegen de klok om een virus in toom te houden, voordat uit voorzorg een hele stad met nucleaire kracht weggevaagd wordt? Wie weet zijn het wel de screens die je overtuigen:

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Daodan's avatar

    Poeh dat zier er goed uit.. 😮

  2.   
    GTR's avatar

    Damn! dat ziet er idd wel erg mooi uit! wat is dit voor een spel eigenlijk. een beetje iets als half-life 2 idd, heeft er wel iets weg van. Ziet er iig heel mooi uit!

  3.   
    Krizzle's avatar

    Weer iemand die mee probeert te komen op de shooter-rage. Ik bedoel daarmee: FarCry Half Life 2 en Doom 3. En er zijn natuurlijk nog veel meer FPS’s. Maar die die screens met dat groene (nachtkijker ofso) zien er wel goed uit dat moet ik toegeven. 😀

  4.   
    MC TiM's avatar

    Erg nice. Ik heb gelezen dat deze game gewoon een vette SP krijgt en de MP wordt zoals die van UT 2004.

  5.   
    nEels's avatar

    Lijkt mij ook een veelbelovende titel.