Online actie op nieuwe Battlefield 2 screens

Het was weer een tijdje stil, maar na een aantal weken zien we dan eindelijk weer nieuwe screenshots van deze game.

Na de Tweede Wereldoorlog en Vietnam moest de moderne wereld maar eens gaan geloven aan een ware Battlefield. In Battlefield 2 staat voor het eerst de huidige techniek en wapens tot je beschikking. Uiteraard is dat niet de enige vernieuwing. Zo zal de onbelangrijkere omgeving uit vorige delen veranderen in een interactieve wereld waarin alles lost te schieten is.

Ook online zal de game worden verbeterd. Electronic Arts zegt dat de game makkelijk te modden is, waardoor creatievellingen hun eigen draai aan de game kunnen geven. Dit levert natuurlijk de nodige extra costum levels op, waardoor de game in theorie zou blijven kunnen interesseren. Daarnaast is er een heuse Commander Mode. Hierin wordt de speler met de meeste punten de Commander wat extra dingen met zich meebrengt. Om je een idee te geven hoe groot EA de online multiplayer aanpakt: er kunnen maximaal 100 man in een server en er staan maarliefst 30 voertuigen tot je beschikking.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Recon's avatar

  100 man in een server! Vet … 😛

 2.   
  Krizzle's avatar

  Ziet eer een stuk beter uit dan de screens van Blitzkrieg: Rolling Thunder.

 3.   
  Rhemme's avatar

  Dat is een RTS, dit is een shooter.

 4.   
  MC TiM's avatar

  Nice, BF is altijd leuk om te spelen ook al heeft het geen diepgang (wat ook helemaal niet nodig is in BF). Zelf kijk ik ook uit naar BF: Modern Combat. Lekker online BF-en via xbox live 8) .

 5.   
  d@nny's avatar

  Volgens mij hebben de vliegtuigen en heli’s een beetje de overmacht.