Yoshi’s Touch & Go – Screenshots

Nintendo’s nieuwste handheld, de Nintendo DS, heeft voor veel reacties gezorgd in de gamewereld. Dit apparaatje zou namelijk een touchscreen krijgen. Dit technische hoogstandje zal voor veel indrukwekkende opties kunnen zorgen, dankzij toepassing van de stylus in onder andere games. Het is dan ook een uitdaging voor gamedevelopers om een game te maken die optimaal gebruik maakt van het touchscreen.



De nieuwste game waarin Yoshi deel zal gaan nemen, doet hier een poging naar. In Yoshi’s Touch & Go zul je Yoshi en baby Mario moeten begeleiden door lekkere, old-school platformlevels door middel van de stylus. Hiermee moet de gamer namelijk ervoor zorgen dat Yoshi en Mario bijvoorbeeld niet in een ravijn vallen. De oplossing is dan het tekenen van een bruggetje. Wat nog meer mogelijk is met de stylus in de game is nog niet bekend, maar met het concept valt eindeloos te brainstormen. Yoshi’s Touch & Go zal in januari naar Japan en in maart naar Amerika komen, een Europese release is nog niet bekend

  1.   
    Lasso's avatar

    Wow, dit doet mij echt denken aan de Super Nintendo in een nieuwe dimensie. Echt geweldig lijkt me dit!

  2.   
    Daodan's avatar

    Yoshi roelt. 8)

  3.   
    cube_freak_cj's avatar

    jajaja, supr, yoshi rulez, en dan ook nog is op de DS wat wil n mens nou nog meer????
    jaja, alle sonyfreaks wille n psp 😉
    dat weet ik al, dus begin daar maar nie over 😉

  4.   
    Black-Dragon's avatar

    ziet er cker strak uit 😀

  5.   
    Prince's avatar

    Pfff, lelijk flutspel.

  6.   
    Tha Duck's avatar

    De kwaliteit van de graphics vallen mij heel zwaar tegen. Ik schatte dat de DS succesvoller zou worden dan de PSP vanwege de stylus en het dubbele scherm, terwijl de graphics ongeveer op hetzelfde niveau lagen. Dat blijkt dus niet te zijn; de graphics van de DS stellen maar weinig voor. PSP’s graphics stijgen daar ver boven uit. Nou is het afwachten waarvoor de consument kiest: graphics of mogelijkheden.

  7.   
    Daodan's avatar

    Jezus Prince, dit is niet voor de PC he… 🙄

  8.   
    Prince's avatar

    Nee, maar ik had wel verwacht dat het beeld van de DS wat mooier was.