Nieuwe plaatjes internationale versie GTR

Hier berichtten we je al over de PC versie van de game GTR. In Duitsland is het spel al een groot succes, nadat het alleen daar en in Oostenrijk, Zwitserland en Scandinavie was uitgegeven. Ontwikkelaar Simbin en uitgever 10tacle Studios AG hebben echter de afgelopen maanden niet stilgezeten en kondigen trots aan dat er enkele nieuwe toevoegingen zijn bijgekomen. Klap op de vuurpijl moet wel de “Proximus 24 hours of Spa” race zijn. Vijf nieuwe racemodellen zoals de Gillet Vertigo Streiff en de Seat Toledo GT moeten de game nog aantrekkelijker maken dan hij al was. De game zal ook wisselen tussen dag en nacht zodat een een ander nog realistischer wordt. Aldus zal er geraced kunnen worden in het daglicht, nacht en schemer, waarbij de A.I. automatisch zal worden aangepast aan de omstandigheden. De maximum snelheid zal dus verschillend zijn bij dag of nacht. Dat dit spectaculaire beelden gaat opleveren behoeft natuurlijk niet te worden gezegd.

Voeg daaraan toe een verbeterd schade model, de mogelijkheid om de single-player mode op elke gewenst tijdstip te saven, een stabiele server voor multiplayer en sterk verbeterde speciale effecten, en het mag duidelijk zijn dat dit een racer wordt om naar uit te kijken.

 1.   
  XGT_Spider's avatar

  Cool is die eerste foto(La Mans 24 hours).
  Ik den toch dat Gran Turismo gaat winnen dat is (mijn mening) . 😆

 2.   
  GTR's avatar

  De demo van deze spel is al heel lang uit. Ik heb die demo al uitgespeeld ook. Een jaar terug zelfs bijna Waarom is ie hier niet beschikbaar eigenlijk? En het spel is veels te moeilijk en veels te realistich! Het is onmogelijk om een bocht met hoge snelheid te nemen anders vlieg je er METEEN uit! Naar mijn idee is dit spel té realistisch gemaakt en dus ook niet geschikt voor de Arcade gamers. Maar echt voor mensen die voor reailteit gaan. Het ziet er wel heeeel mooi uit. Prachtig gewoon!

  Grtzz

 3.   
  Lasso's avatar

  Heb jij jezelf eigenlijk naar deze game genoemd? 😆

 4.   
  -rudolf-'s avatar

  jah dat vraag ik me ook af
  ik vind wel dat ie gelijk heeft maar ik noem mezelf niet gtr

 5.   
  GTR's avatar

  Nee, eigenlijk niet :D. Dit is niet de verwijzing naar het spel ofzo. Mijn naam representeerd de beste sportauto die ooit gemaakt is. Daar een afkorting van, namelijk Nissan skyline GTR. De ultieme sportauto. Ik ben namelijk zelf eigenaar van de broertje van die GTR. De sunny GTI-R! :D. Vandaar me naam. Maar wel grappig idd! 😀

  Grtzz

 6.   
  Lasso's avatar

  Een Sunny met een Skyline vergelijken. Damn. 😛

 7.   
  PLURK's avatar

  de sunny is een hele verre achterneef vergelelen de skyline

 8.   
  GTR's avatar

  Weet je wel wat jullie zeggen? Jullie hebben geen flauw idee he wat een sunny GTI-R kan. Die auto is in gelimiteerde oplage uitgebracht! waarom?!? Denk je dat die dingen als massa geproduceerd worden. Dacht het niet, EXCLUSIEF heet zoiets! Wat denk je van een skyline. Meer dan 50% van de mensen die een skyline bezitten hebben eerst een sunny GTI-R gehad. Check maar na! Mafkezen, bedenk eerst wat je zegt. ik lul niet zomaar wat, onderzoek het maar. Een sunny GTI-R is een rasechte rally/sportwagen..maar goed, ik denk dat ik me tijd verdoe met kinderen hier…de kenners hadden sowieso geen uitleg nodig…