Duisterse S.T.A.L.K.E.R. screens rennen voorbij

Enkele weken geleden berichtten we je dat de game S.T.A.L.K.E.R. vertraagd werd naar mei 2005. Om ons nog even zoet te houden en de aandacht op hun meesterwerk te houden heeft de uitgever wederom enkele nieuwe screens vrijgegeven.


Vorig jaar warden we op de E3 voor het eerst geconfronteerd met S.T.A.L.K.E.R.: In the shadow of Chernobyl. De FPS draaide toen nog op een DirectX 8, waardoor de echte spierballen van S.T.A.L.K.E.R. nog verborgen bleven. Nu konden we dan het echte eindresultaat zien van de beruchte lichteffecten, waarover de makers de hele tijd pronkten. Deze konden dus ideaal worden vertoond met de nieuwe DirectX 9, in combinatie met de speciaal aangepaste engine.

Zoals we al eerder wisten vindt S.T.A.L.K.E.R. plaats na de nucleaire ramp van Chernobyl in 1986 op de beruchte 25 april. Jij als Stalker moet na de ramp het getroffen gebied onderzoeken en spullen vinden. Dit doe je echter niet alleen, want 120 andere Stalkers zijn evenmin opzoek naar de spullen. Je kunt ze beschouwen als rivalen en dus neermaaien. Het is echter ook mogelijk om samen te werken om zo je krachten te bundelen. Zo is het verslaan van andere Stalkers makkelijker, of zelfs het verslaan van hele groepen.

Uiteraard kan jij ook groepen vormen voor het bestrijden van andere nieuwsgieren. Niet alleen Stalkers maken je het leven zuur, ook monsters zullen je pad kruisen. Deze visuele pareltjes dienen worden uitgeschakeld met het nodige lood dat jij tot je beschikking hebt. Deze monsters hebben elk hun eigenschappen en aanvallen, maar bovenal hun voorkeur om jou te zien dood gaan.

Op 27 mei 2005 is ligt deze game in de winkels.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  -rudolf-'s avatar

  zooo dat ziet er lekker uit lijkt me een hele vette game maar zal vast nog wel ff duren voordat ie uitkomt

 2.   
  nEels's avatar

  Quote: “Op 27 mei 2005 is ligt deze game in de winkels.”

 3.   
  gamer112's avatar

  lijkt me een fette game vooral nu met directx 9 kan je nog meer zien nog beter maar eerst een pc voor me zelf ben ik al voor aan het sparen een hele nieuwe dan effe 1100 euries sparen lol ik werk gelukkig