NASCAR 2005 aangekondigd door EA

EA heeft weer een nieuw NASCAR-spel aangekondigd. Het gaat hier om editie 2005, die groter, mooier, beter en realistischer zal zijn dan zijn voorgangers.

NASCAR is mateloos populair in de Verenigde Staten. Opgevoerde Amerikaanse auto’s vol met reclame racen over een ovale baan die overhelt in de bochten. In Europa is de sport veel minder populair.
EA heeft aangekondigd aan een nieuwe 2005 editie te werken met hun Tiburon Studios. Deze studio maakte de eerdere NASCAR games en bijvoorbeeld de Madden NFL series en NFL Street.
Ze beloven een zeer realistische en diepgaande spelervaring te maken. In de Career Mode zal er in drie verschillende series geracet kunnen worden: NASCAR Craftsman Trucks, Nation Series en NEXTEL Cup. Die mode zal dan 60 coureurs en racewagens, 28 banen, NASCAR NEXTEL Cup regels en echte teams bevatten. Ook alle licenties zijn aanwezig. Wat het het verschil is tussen die races is ons een raadsel, en het zal ons ook een worst wezen.
Het spel zal ook een online-optie bevatten waar 43 spelers tegelijkertijd tegen elkaar kunnen racen. Er gaat ook gebruik worden gemaakt van voice-over-IP, online toernooien en rankings.
Momenteel staat de release voor februari 2005, voor de PC, PlayStation 2 en Xbox. Een Gamecube release is onzeker, net zoals een release hier in Europa. Eerdere NASCAR games kwamen hier ook niet uit.

 1.   
  MC TiM's avatar

  Ik vind het wel vet, maar aangezien ik NFSU 2 ook nog niet heb zou ik daar toch eerder voor gaan. Dit is echt weer zo’n game van leuk, maar je hebt betere in het genre.

 2.   
  XGT_Spider's avatar

  MC TIM MAG IK WAT ZEGGEN NASCAR IS NIET HET ZELFDE AL NFSU 2.Nascar gaat om auto van de baan te slaan bij need foor speed underground 2 gata hem om je auto te tunnnen.DUS JE KAN DEZE GAME”S NEIT MET ELKAAR VERGELIJKEN 😛

 3.   
  MC TiM's avatar

  Ik vind van wel, je raced met vergelijkbare auto’s en allebei zijn het opgevoerde bakken. Maar ik, als raceliefhebber, kies toch voor een andere game. Alleen als het echt een goede uitgebreide career mode heeft, maar dan altijd heb je nog Juiced. Overigens wat jij zegt, dat Nascar racing auto’s van de baan beuken is, dan weet ik niet wat Nascar is hoor 😕 . Waarbij je auto’s van de weg moet beuken staat bij mij onder slopestyle racing. En dan nog wat, leer typen.

 4.   
  gamer112's avatar

  ik vind het geen leuke spel net zoals nfsu 2 ook niet echt vond deel1 leuker nascar vind ik niks aan ik vind geen enkel rally race game leuk ook grand turismo niet de auto’s rijden zowat niet enzo ind nfsu of midnight club 2 en zo 3 gewoon beter maar ja goed is mijn mening