nFusion kondigt nieuwe Vietnam titel aan

Loop door een bos en je ziet er tegenwoordig net zoveel bomen als Vietnam-shooters in een winkel. Shellshock Nam ’67, Men of Valor: Vietnam en Conflict: Vietnam ging zelfs van de Golfoorlog naar Vietnam. Ondanks dat de kwaliteit redelijk is, blijft een kaskraker uit. Juist dan schreeuwen we toch nog naar meer shooters in het genre en onze behoefte wordt bevredigd door Elite Warriors: Vietnam.

Elite Warriors: Vietnam is een productie van nFusion die we vooral van budgetgames als Deadly Dozen en the Cabela’s hunting kennen. De game zal een klein groepje soldaten met groene baretten bevatten, die diep in de ‘Southeast Asian jungle’ opereren. Daar zul je neergestorte piloten moeten redden en coördinatie/doelen aangeven voor airstrikes.

    The game was developed under the tutelage of Major John L. Plaster, author and decorated Vietnam veteran. “This is the way we actually operated, they got it right,” Plaster said. Excerpts and photos from Plaster’s book, Secret Commandos, will be included with the game.

Ook zal de Ho Chi Minh route erin voorkomen, maar het is nog vaag wat die voor een rol gaat spelen. Elite Warriors: Vietnam zal al in Januari 2005 voor op de PC’s verschijnen. Waarschijnlijk wordt het een zacht prijsje.

  1.   
    MC TiM's avatar

    En alweer een Vietnam game, wanneer houdt het eens op, kijk het is natuurlijk wel leuk, maar als je naar de winkel gaat om games te kopen en de helft zijn vietnam games en de rest is opgedeeld in de andere soorten games 🙄 . Natuurlijk is het zachte prijsje wel leuk, maar dat betekend dat dit waarschijnlijk een rasechte budgetgame wordt.

  2.   
    PLURK's avatar

    hhmm het zou wel eens vet zijn als er een fps van de tijd van de middeleeuwen kwam 8)

  3.   
    nEels's avatar

    Hello, Middeleeuwen? -> FPS = First Person SHOOTER. Toen waren er amper geweren om mee te ”shooten”. Misschien een musketje hier en daar of een katapult maar meer was er niet. Wellicht is daarom het thema “Middeleeuwen” minder aantrekkelijk voor een shooter en de Vietnam-oorlog juist wel. Maar ik vind ook dat ontwikkelaars eens iets anders moeten verzinnen (wát precies weet ik niet).

  4.   
    Nirusu's avatar

    De tijden van de patriotten? (van de film patriot?) Zou opzich wel mooi zijn. Loop je daar met je geweer met een fokking lange loop en dat er dan een poppetje bij je loopt om de geweren te herladen 😛

    (ja zo ging dat in die tijd)

  5.   
    Ariej's avatar

    jah leuk!!
    elke minuut 1 schot lossen 😛

  6.   
    Lasso's avatar

    hhmm het zou wel eens vet zijn als er een fps van de tijd van de middeleeuwen
    kwam

    Misschien een leuk idee voor een mod, maar een spel..?

  7.   
    PLURK's avatar

    heey Ariej

    in de middeleeuwen hadden ze niet alleen geweren 👿

  8.   
    Ariej's avatar

    dat zeg ik toch ook niet :s
    maar als je een geweer hebt herladen die dingen niet zo snel hoor
    weer dat kruit en weet ik veel allemaal er in stoppen
    goed aandrukken
    moest je volgens mij ook met zijn 2en doen 😉

    dus gaat vast niet veel aktie in zitten