Nieuwe review: FlatOut

Er is weer een nieuwe racegame uit, maar deze is anders dan anders. In FlatOut race je namelijk door de open natuur, en later in de game door jouw zelf veroorzaakte ruïnes. Met oude auto’s beuk je echt alles aan gort, je hele omgeving inclusief je tegenstanders. Remco voelde de game aan de tand en in zijn review kun je zijn bevindingen lezen.

FlatOut is een game die je laat racen door de open natuur en deze helemaal verwoesten. Alles kan kapot, als je je rondjes afgewerkt hebt zal alles zeker weten onherstelbaar beschadigd zijn. Inclusief jezelf. Geef dus een flinke stoot gas, laat je gordels lekker af, knal tegen een boom en door de vooruit heen en vlieg zo de review in…

 1.   
  MC TiM's avatar

  Natuurlijk leuk, maar beetje slechte tijd om deze game uit te brengen. Meer iets voor in de zomer. Lekker op een warme zomeravond samen FlatOut spelen met je vrienden in de huiskamer, vlak bij de deur die open staat enzo 😛 . Als je dan zo’n arcade-racer wilt zou ik toch voor Burnout 3 gaan. Deze game is niet slecht, alleen de tijd om deze game uit te brengen, vind ik zelf niet goed gekozen.

  SEATBELTS NOT INCLUDED!

 2.   
  Rhemme's avatar

  Klopt, en idd, die reclame had wel wat beter gekund.

 3.   
  SirRoyce's avatar

  Lijkt me mooi dit spel.. Die screens zijn wel moooi.. En McTim heeft gelijk.. Je kan het beter in de zomer uit laten komen 😉

 4.   
  MC TiM's avatar

  En de prijs vind ik ook veels te veel. 60 euro ga ik hier niet voor neerleggen. Nee, als deze game tegen de zomer 30 euro ofzo is, zet ik mijn WoW account op inactive (jah tegen de zomer is WoW al een paar maanden uit en heb ik die al vele uren gespeeld 😛 ) en ga ik rustig FlatOut spelen (de hele zomer, samen met vrienden, of via xbox live 😛 ). Of misschien ijl ik ook maar wat, tja, ik zie het wel als het zomer is en ik een zonnesteek heb 😛 .