Website ‘The Getaway: Black Monday’ online!

The Getaway: Black Monday

Het vorvolg op de immens populaire game ‘The Getaway’ uit 2002. En het wordt tijd om te zien hoe Londen de afgelopen twee jaar is veranderd. De game heeft fotorealistische stedelijke achtergrond, dubbele verhaallijnen en meer dan een uur aan cut-scenes.

Verhaallijn:
Het is zijn eerste dienst voor het Team georganiseerde misdaad van de Londense politie na een schorsing van twee jaar. Een politie-inval eindigt in een bloedbad dat de volgende 48 uur de belangrijkste uren maakt van zijn hele cariere. Hij wordt verdacht door zijn teamleden, er is een nieuwe misdaadgolf en hij neemt het op tegen de machtigste man in Londen.

Ondertussen wordt aan de andere kant van de stad de amateurbokser Eddie O’Conner flink onder handen genomen. De bankklus is helemaal fout gegaan, zijn handlkangers zijn dood en de enige persoon waar hij nog iets aan heeft, is Sam. Zij is een jeugddelinquent die liever achter een laptop zit dan bendes achtervolgt. Eddie weet zichzelf te redden, maar zijn vrienden zijn dood en iemand moet verantwoordelijk worden gehouden. De stad zal zeker iets heftigs gaan meemaken.

Oftewel weer een boeiend spel! En daar hoort een mooie site bij, en wat voor een dit keer! Mijn complimenten aan de makers om het spel levend te maken in de website.

Website:
http://www.blackmonday.co.uk/

 1.   
  XGT_Spider's avatar

  DEZE game krijgt een vete 9 ik ben al op de helft van de game met … ๐Ÿ˜›

 2.   
  Lasso's avatar

  Op een schaal van 100, hoop ik?

 3.   
  Black-Dragon's avatar

  slecht spel

  k kan echt niet begrijpen waarom mensen het leuk vinden :s

  terwijl ze ook voor het zelfde geld GTA-SA kunnen krijgen ๐Ÿ˜‰ 8)

 4.   
  PLURK's avatar

  helemaal mee eens
  dit is een slecht vervolg van een slechte game

 5.   
  the primal gamer's avatar

  solider…een negen?? ๐Ÿ˜ฎ Echt niet de grapics zijn wel goed en de cutscenes ook, het lijkt wel een beetje een film. Maar ze zijn het belangrijkste vergeten….Gameplay…Deze (en heb hem hem een dikke 2 uur gespeeld) krijgt een mager zesje…….Ik heb hem ook geruild. voor nfsu 2. Ik speel nu hoofdzakelijk eigenlijk, Killzone, de in america onterecht afgekraakte game. Er zijn weinig games geweest die mij zo hebben “gedwongen” door te spelen…..