Gamersnet.nl

Mortal Kombat Fatality winnaars bekend

Wie heeft de de meest leuke, meest originele, meeste gewelddadige of misschien wel de meest grappige fatality bedacht? Afgelopen week zijn jullie druk bezig geweest met het verzinnen en inzenden fatalities. Wil jij weten of jij tot een van de gelukkige prijswinnaars behoort?

De eigenlijke winnaar was onze Danny natuurlijk weer, maar helaas opnieuw werd hij weer buitengesloten voor deelname. Arme Danny:

‘De winnaar roept “OMG! It’s Sauron!”. Tweehonderd LotR-fans in kostuum rennen naar het slachtoffer en slaan hem in elkaar.’

Dan volgen hier de echte winnaars:

1e prijs gaat naar Wout Waanders uit ’s-Hertogenbosch. Hij schreef ons de volgende fatality:

Mijn karakter (er van uitgegaan dat je er zelf één mag verzinnen) is Gradje Bauwer. Deze aankomende superster brengt eerst zijn gezang ten hore aan zijn vijand door middel van een megafoon. De arme vijand steekt van schrik zijn vingers in zijn oren wat Gradje de gelegenheid geeft om de tegenstander een geluidsbox in zn achterste te duwen. Gradje start de muziek en zn vijand stuitert mee op de tonen van Gradjes nieuwe hitsingle “heb je even voor donut”. De genadeklap komt, als er uit het niets een loden vlieger naar beneden stort op het hoofd van de tegenstander, waardoor deze buiten bewustzijn raakt, wat onze held de mogelijkheid geeft om de vijand om de vlieger te binden, die, belast met de betreffende persoon, langzaam naar boven wordt wordt getrokken. boven aangekomen wordt de vijand feestelijk onthaald door andre himself. dit alles wordt overigens live uitgezonden op SBS6, donderdag vijf over acht, in het programma “de muziekpolitie”.

2e prijs gaat naar Kim Kusters uit Spijkenisse die met de volgende fatality voor de dag kwam:

Sub-Zero schopt zijn slachtoffer in zijn edele delen…waardoor deze op zijn knieen zakt.
Dan gaat hij achter hem staan en slaat zijn linkerbeen om de nek van het slachtoffer, zodat het hoofd klem komt te zitten in de knieholte van Sub-Zero. Hij trekt dan voet naar zijn bil….zodat het hoofd van zijn slachtoffer eraf schiet.
Sub Zero vangt het hoofd en doet er even een basketball-truukje mee….(2 stuiters en 1 driepunter op het doel)

Wout en Kim krijgen beiden de PS2 uitgaven van de game Mortal Kombat Deception.

3e prijs gaat naar Maye-henk uit Wergae
4e prijs gaat naar Alex van der Zouwen uit Haarlem

Zij zijn de gelukkige winnaars van een Mortal Kombat T-Shirt.

5e prijs gaat naar Joris Burger uit Ede
6e prijs gaat naar dennis v. Zuijlen uit zoetermeer

Zij zijn de laatste prijswinnaars en winnen een Mortal Kombat mok.

Gefeliciteerd, jullie krijgen de prijzen zo snel mogelijk opgestuurd!