Beatboxen met je PSP

Zoals bekend zal de PSP voor meerdere doeleinden geschikt zijn. Films bekijken, muziek beluisteren gamen staan natuurlijk op het lijstje van mogelijkheden. Sony had echter ook nog een ander doel voor ogen: spraakherkenning! Daar is dan ook rekening mee gehouden met de bouw van Sony’s handheld; er is namelijk een microfoonpoortje aanwezig in de PSP.

Met een microfoon ingeplugd in dit poortje is natuurlijk van alles bedenkbaar. Coong Entertainment, een Koreaanse ontwikkelaar, heeft zich dan ook achter de tekentafel verschanst en komt in de loop van volgend jaar met de game Beatbox Studio. Zoals de naam al doet vermoeden moet je in deze game beatboxen (drumgeluiden maken met je mond). De screen hieronder doet vermoeden dat het hier om een Donkey Konga-achtig concept gaat. De game zal naast de PSP ook op de PS2 verschijnen.

 1.   
  Tha Duck's avatar

  Misschien iets voor die gasten van de GameXpo. 😉

 2.   
  Black-Dragon's avatar

  wooow fett 😀

 3.   
  Lasso's avatar

  Nee dat wil een mens, beatboxen in de trein.

 4.   
  MC TiM's avatar

  Beetje overbodig. Om te beatboxen heb je geen programma nodig 😕 . Kijk donkey konga is natuurlijk anders, kan je tenminste nog op die konga’s rammen 😛 .

 5.   
  nEels's avatar

  Nou tjonge, wat een innovatie. 🙂 Ik zie het persoonlijk ook nog niet zo zitten. Alsof je in de auto of op het station of waar dan ook lekker gaat lopen “beatboxen met je PSP”. Sta je toch ook gigantisch voor lul, ja toch?

 6.   
  SickNess's avatar

  Dit is echt iets voor de Jappen…