Gezellig feesten met Hefner op nieuwe Playboy: The Mansion screens

Altijd leuk weer om te zien hoeveel pageviews nieuwe screens van Playboy: The Mansion geven.

Playboy: The Mansion is in principe een ordinaire rip-off van The Sims, maar dat hebben we vaker gezien. Het is gewoon nagenoeg hetzelfde, maar de nadruk ligt meer op seks; ook dat hebben we gezien, denk aan Singles. Het verschil zit hem echter in het feit dat je in Playboy: The Mansion Hugh Hefner himself speelt. Denk aan drie dingen die je het liefst zou willen hebben en hij heeft er tien van (vrouwen in begrepen –red.)
Hoewel je wellicht het tegendeel zou verwachten, zit er in The Mansion ook nog een doel. Je mag dan wel als een krolse kater je driehonderd vrouwen onderhouden, er moet wel verdiend worden. Zoals gezegd staat Hugh Hefner aan het hoofd van Playboy en dat wil ’ie graag zo houden. Playboy moet wel verkopen en in glamourland geldt: alles voor de kijkcijfers. Net Idols, maar dan (wel) leuk.

Playboy moet dus zoveel mogelijk in de publiciteit komen. Daarbij zal je beruchte feesten moeten organiseren, mooie shoots met nog mooiere dames moeten maken, speciale gasten uitnodigen, maar bovenal een goed management moeten hebben. Dit management ligt uiteraard in jouw handen.
In de game zullen uiteraard klassiekers uit Playboy rondlopen. Carmen Electra, de borsten met vrouw, en Natalie Denning uit ‘Poor Little Rich Girls’ hebben al toestemming gegeven om als character te verschijnen. Sterker nog, mevrouw Denning zal het gezicht worden van The Mansion.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    gamer112's avatar

    coole screens dat spel wil ik ook nog

  2.   
    Black-Dragon's avatar

    lijkt net op de sims 🙂

    k ben benieuwd 😀