Nieuwe Jade Empire screenshots

Jade Empire wordt een nieuwe RPG voor de Xbox van BioWare. De game heeft hoge verwachtingen doordat Star Wars: Knights of the Old Republic ook van BioWare kwam en een zeer goede RPG was. Jade Empire wordt volgens BioWare nog beter en verschijnt begin volgend jaar. Maar vandaag eerst wat nieuwe screens.

Jade Empire speelt zich af in de Chinese Mythologie. Als duistere krachten de wereld bedreigen ga je naar de Keizerlijke Stad en kom je achter een schokkend plot…
In het Land van de Huilende Geesten heerst kwaad en monsters. Jij moet dat verslaan, ditmaal in real-time, en dat kan met veel verschillende vechtstijlen die je allemaal kunt leren. Karate, Kung-Fu, magische krachten, het zit er allemaal in. Er zullen heel veel queestes te doen zijn en ook in deze game draait het erom of je goed of slecht bent. Of je het Yin doet of dat je het Yang doet.

Jade Empire verschijnt ergens begin volgend jaar. De echte opvolger van Star Wars: KotOR, is net gold gegaan en verschijnt in het eerste kwartaal van 2005.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    MC TiM's avatar

    Errug kool, die 3e screen, de female wolverine 😛 . Dat is gewoonweg een kool wapen 😛 .

  2.   
    Maserati's avatar

    This game will rock my Xbox 😀